Auτός είναι ο 40χρονος που βίαζε την 9χρονη κόρη του από 4 χρονών στη Σπάρτη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φρίκη και αποτροπιασμό προκάλεσε η είδηση της σεξουαλικής κακοποίησης ενός μικρού κοριτσιού από τον ίδιο του τον πατέρα στη Σπάρτη.

Η 9χρονη αποκάλυψε τη φρίκη μετά από ατάκα του αδερφού της – Το υλικό που βρέθηκε στο κινητό του 40χρονου πατέρα σόκαρε ακόμη και τους αστυνομικούς

Πρόκειται για έναν 40χρονο άνδρα, ο οποίος συνελήφθη, με την κατηγορία ότι βίαζε κατ’εξακολούθηση τα τελευταία πέντε χρόνια την 9χρονη σήμερα κόρη του.

Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία που έκανε στις Αρχές η μητέρα της 9χρονης, όταν η μικρή τής αποκάλυψε τον εφιάλτη που βίωνε.

Πώς το παιδί μίλησε για τη φρίκη που βίωνε

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι στη Σπάρτη ήταν σε διάσταση τα τελευταία χρόνια. Τα δύο παιδιά τους, ένα αγόρι και το 9χρονο κορίτσι είχαν πάει για λίγες ημέρες στο σπίτι του πατέρα τους.

Σε μία συζήτηση που είχαν τα ανήλικα με τη μητέρα τους, το αγόρι είπε: “στο σπίτι του μπαμπά βρήκα ένα προφυλακτικό. Τον ρώτησα ποιανού είναι και μου είπε πως είναι της φίλης του”.

Όταν άκουσε το 9χρονο κορίτσι αυτές τις αναφορές, έβαλε τα κλάματα. Συζητώντας με τη μητέρα του, το κοριτσάκι εκμυστηρεύτηκε τα όσα φρικτά συνέβαιναν τα τελευταία πέντε χρόνια με δράστη τον πατέρα της.

Η 37χρονη μητέρα απευθύνθηκε στην αστυνομία και συνελήφθη ο δράστης. Οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν όταν στο κινητό του τηλέφωνο εντόπισαν μεγάλο βιντεοληπτικό υλικό με βιασμούς της κόρης του, ενώ το παιδί θα εξεταστεί από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τον 40χρονο άνδρα και σε επιχείρηση σήμερα τα ξημερώματα, 10 λεπτά περίπου μακριά από τη Σπάρτη τον συνέλαβαν.

Το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκε όπως και δύο παιχνιδομηχανές, και όλα τα κατασχεθέντα θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας για περαιτέρω διερεύνηση.

Η οικογένεια ζούσε τα προηγούμενα έτη σε περιοχή της Δυτικής Αττικής και είχε μετακομίσει σε χωριό κοντά στη Σπάρτη τα τελευταία δυο χρόνια. Ο κατηγορούμενος εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία τυποποίησης ελαιολάδου, στη Λακωνία.

Σήμερα, αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως ενώπιον των εισαγγελικώνα αρχών στα δικαστήρια της Σπάρτης και το πιθανότερο είναι να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.