Έφυγε από τη ζωή γνωστός ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Κωνσταντίνου & Ελένης”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών νικημένος από τον καρκίνο, ο γνωστός ηθοποιός, Νίκος Κυριακίδης. Ο ίδιος έγινε ευρέως γνωστός και αγαπητός μέσα από τις guest εμφανίσεις του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Κωνσταντίνου & Ελένης”.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αποκάλυψε πως ο ηθοποιός θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα το Σάββατο 3 Αυγούστου.

“Πόσο άδικο! Ο αγαπημένος μας συνάδελφος και καλός φίλος Νίκος Κυριακίδης έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, χτυπημένος μεσα σε 6 μήνες από τον καρκίνο. Θα τον αποχαιρετήσουμε το Σάββατο το πρωί από το αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Γνωστός απο την σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης” και η εμβληματική φωνη του αγαπημένου ηρωα των παιδιων Μπομπ Σφουγγαρακη! Καλό ταξιδι Νίκο…” έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Νίκος Κυριακίδης είχε υποδυθεί στο “Κωνσταντίνου & Ελένης” τον Νιόνιο τον Speed”, φίλο της “Ελένης Βλαχάκη” από τα παλιά. Παράλληλα ήταν ο πατέρας του Χρυσάνθεμου στο επεισόδιο με τίτλο “Μωρό μου, μωρό μου εσύ”.