Έκτακτη ανακοίνωση – Αττική Οδός: Κλείνουν σήμερα το βράδυ δρόμοι – Ποιοι είναι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αττική Οδός: Ποιοι δρόμοι κλείνουν το βράδυ λόγω εργασιών

Πώς θα μπορούν να κινηθούν οι οδηγοί στην Αττική Οδό στην κατά τη διάρκεια των αποκλεισμών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην Αττική Οδό από τις 10 το βράδυ της Τρίτης 30 Ιουλίου έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης 31 Ιουλίου, λόγω εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό περιλαμβάνουν:

  • Κλειστή η είσοδος της Αττικής Οδού από Λαμία προς Ελευσίνα και προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, στον Κόμβο 8 (Μεταμόρφωσης)
  • Κλειστή η έξοδος της Αττικής Οδού προς Μαγούλα / Θριάσιο Νοσοκομείο (Κόμβος 2), στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
  • Κλειστή η έξοδος της Αττικής Οδού προς Μαρκόπουλο (Κόμβος 20) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο καθώς και ο συνδετήριος κλάδος από Αεροδρόμιο προς Μαρκόπουλο
  • Κλειστή η είσοδος της Αττικής Οδού από Άλιμο / Καρέα προς Ελευσίνα / Ραφήνα / Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο στον Κόμβο Υ1 (Κατεχάκη).

Συγκεκριμένα:

Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 30/07/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 31/07/2024 η είσοδος της Αττικής Οδού από Λαμία, προς Ελευσίνα και προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, στον Κόμβο 8 (Μεταμόρφωσης).

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να κάνουν αναστροφή στον Κόμβο Βρυούλων (ΙΧ και φορτηγά έως 30 τόνους) και να κατευθυνθούν προς Λαμία όπου, μέσω του Κόμβου 8 της Αττικής Οδού (Μεταμόρφωσης), να κατευθυνθούν προς Ελευσίνα ή προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 30/07/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 31/07/2024 η έξοδος της Αττικής Οδού προς Μαγούλα / Θριάσιο Νοσοκομείο (Κόμβος 2) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν να κινούνται προς Ελευσίνα, στη συνέχεια να κάνουν αναστροφή αμέσως μετά, στον Κόμβο Μάνδρας (Κόμβος 1), και να κατευθυνθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο μέχρι τον επόμενο Κόμβο (Κόμβος 2 – Μαγούλας).

Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 30/07/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 31/07/2024, η έξοδος της Αττικής Οδού προς Μαρκόπουλο (Κόμβος 20), στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, καθώς και o συνδετήριος κλάδος από Αεροδρόμιο προς Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

Οι διερχόμενοι από Ελευσίνα με προορισμό το Μαρκόπουλο, μπορούν να κινηθούν δεξιά στη Λ. Κορωπίου – Αεροδρομίου, προς «Κορωπί», και στη συνέχεια στη διασταύρωση με τη Λ. Μαρκοπούλου να στρίψουν στα φανάρια αριστερά με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο.

Οι διερχόμενοι από Αεροδρόμιο με προορισμό το Μαρκόπουλο, μπορούν να κινηθούν προς «Βάρη Κορωπί» μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Μαρκοπούλου, όπου θα στρίψουν στα φανάρια αριστερά με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο.

Κλειστή θα παραμείνει από τις 00:00 έως τις 04:00 το πρωί της Τετάρτης 31/07/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού στον Κόμβο Κατεχάκη (Κόμβος Υ1) από Άλιμο / Καρέα προς Ελευσίνα / Ραφήνα / Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς τη Λ. Μεσογείων όπου, μέσω αυτής και της Λ. Μαραθώνος, μπορούν να κατευθύνονται προς τα γειτονικά με την Περιφερειακή Υμηττού προάστια ή μέσω του Κόμβου 15 της Αττικής Οδού, στη Λ. Μαραθώνος, να κατευθυνθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.