Σοκ! Την ξυλοκόπησε και τη διέσυρε με ροζ βίντεο και τώρα τη μαχαίρωσε – Αναζητείται ο δράστης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια νεαρή γυναίκα 27 ετών, μητέρα ενός μικρού παιδιού είχε καταγγείλει ότι ο πρώην σύντροφός της ανέβασε δικό της ροζ βίντεο στο διαδίκτυο και μάλιστα το έστειλε και στο φιλικό της περιβάλλον για να την εκδικηθεί για τον χωρισμό τους. Δεν έμεινε όμως εκεί, έστησε καραούλι έξω από το σπίτι της και την χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο μπροστά στο ανήλικο παιδί τους.

Ο δράστης πάρα την καταγγελία της κοπέλας στις αρχές παρέμενε ασύλληπτος και οι αστυνομικοί είχαν απλά κατασχέσει το κινητό του τηλέφωνο το οποίο είχε μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και είχαν τοποθετήσει Panic Button στην γυναίκα.

Πριν όμως από λίγες ώρες ο άνδρας κλιμάκωσε τις επιθέσεις του. Μαχαίρωσε τη μητέρα του παιδιού του στην κοιλιά και τα χέρια. Το περιστατικό έγινε την Παρασκευή τη στιγμή που η γυναίκα έβγαινε από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια. Εκείνος προφανώς της είχε στήσει καραούλι για άλλη μια φορά.

Εκείνη φώναζε βοήθεια και πατούσε το Panic Button το οποίο όμως δεν λειτούργησε με αποτέλεσμα οι αστυνομικοι να μην προλάβουν το κακό. Τελικά η κοπέλα κάλεσε το 100 όταν όμως έφτασε στο σημείο ο δράστης είχε ήδη τραπεί σε φύγη. Η νεαρή μητέρα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να της κάνουν ραμματα στα σημεία που την είχε μαχαιρώσει ο δράστης.

Έξω από το σπίτι όπου διαμένει τις τελευταίες ώρες υπάρχει πλέον ένα περιπολικό ενώ οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.