«Πάμε Ελλάδα»: Αναχώρησε η Ελληνική αποστολή για το Παρίσι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Λίγες ημέρες μένουν για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και το μεγαλύτερο ραντεβού του καλοκαιριού, με την ελληνική αποστολή να ταξιδεύει για το Παρίσι έτοιμη για διακρίσεις και με το σύνθημα “Πάμε Ελλάδα”

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη διοργάνωση και άπαντες θέλουν να καταφέρουν να βρεθούν εκεί. Η ελληνική αποστολή απαρτίζεται από 100 άτομα μιας και η Κυριακή Φιλτισάκου βρέθηκε “ντοπέ“, αλλά είναι έτοιμη για μεγάλες διακρίσεις, κάτι που φάνηκε κατά την αναχώρηση της για το Παρίσι, με το χαμόγελο όλων να δείχνει πόσο περιμένουν την ιδιαίτερη αυτή στιγμή.

Έτοιμη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 η ελληνική αποστολή

Μετά την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ ήρθε η ώρα για την υπόλοιπη ελληνική αποστολή να ταξιδέψει για το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Μίλτος Τεντόγλου βρίσκονται ήδη εκεί για να κάνουν τις προπονήσεις τους χωρίς άγχος, ενώ η εθνική πόλο γυναικών “πετάει” στα σύννεφα με τη συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα.

Ιδιαίτερα ευδιάθετοι εμφανίστηκαν δύο από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της ελληνικής αποστολής, με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον Εμμανουήλ Καραλή να είναι έτοιμοι για ακόμη μία διάκριση στη καριέρα τους και γιατί όχι να χαρίσουν ένα μετάλλιοστην Ελλάδα.

Με τον ενθουσιασμό που τους διακρίνει μέσα και έξω από το νερό αναχώρησαν για το Παρίσι και οι Ελληνίδες αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου, ενώ σύσσωμη έδωσε το παρών η ομάδα της κολύμβησης που έκαναν απίστευτες εμφανίσεις στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού στίβουμε τα 17 μετάλλια που κατέκτησε στο Βελιγράδι.

Ο Εμμανουήλ Καραλής φαινόταν πως το απολάμβανε περισσότερο από τον καθένα, βγάζοντας σε κάθε ευκαιρία και μία αναμνηστική φωτογραφία, ενώ υπήρχαν και αρκετοί αθλητές κατά της διάρκειας της αναμονής που συζητούσαν γι’ αυτά που έχουν να συναντήσουν στην “Πόλη του Φωτός“.