«Βόμβες» της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στη νέα της κατάθεση – «Ο Απόστολος Λύτρας ήταν εθισμένος στο..»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια νέα συμπληρωματική κατάθεση έδωσε την Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024, στη 18η τακτική ανακρίτρια η Σοφία Πολυζωγοπούλου, λίγο καιρό μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα. Στη νέα αυτή κατάθεση, η επίσης δικηγόρος, Σοφία Πολυζωγοπούλου μιλά για τα όσα γίνονταν στο σπίτι τους πίσω από τις κλειστές πόρτες και τα φώτα της δημοσιότητας, τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την εικόνα που παρουσίαζαν ως ζευγάρι στα Μέσα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της κ. Πολυζωγοπούλου, και τα όσα φέρνει στο φως η «Μπαμ» τα πρώτα προβλήματα στη σχέση με τον κατηγορούμενο ξεκίνησαν στα τέλη του 2017, όταν διαπίστωσε ότι είναι παθολογικά εθισμένος στον τζόγο. «…Ο ίδιος πήγαινε βραδινές ώρες σε χαρτοπαικτική λέσχη, όχι νόμιμη, η οποία σύμφωνα με όσα είχα αντιληφθεί, και στην πορεία μου το επιβεβαίωσε και ο ίδιος, ήταν στα βόρεια προάστια, πιθανότατα σε κάποιο ξενοδοχείο. Στη χαρτοπαικτική αυτή λέσχη σπαταλούσε υπέρογκα ποσά από τα οικογενειακά μας εισοδήματα, αλλά το πρόβλημα δεν ήταν μόνο το οικονομικό, αλλά και το γεγονός ότι ο εθισμός του στον τζόγο δημιουργούσε γενικότερους κινδύνους για την οικογένειά μας.

Ο ίδιος αρνούνταν ότι έχει πρόβλημα, έβρισκε διαρκώς δικαιολογίες, έκανε δήθεν αποτυχημένες προσπάθειες αποχής, έλεγε διαρκώς ψέματα και γινόταν ευέξαπτος, προσβλητικός απέναντί μου όταν του έλεγα ότι έχει πρόβλημα και πρέπει να ζητήσει βοήθεια. Την ίδια περίοδο είχαν δημιουργηθεί τρομερές εντάσεις με την πρώην σύζυγό του και με τα παιδιά του, εκ των οποίων η μεγάλη του κόρη έμπαινε στην εφηβεία. Εγώ εξαιτίας όλων αυτών των προβλημάτων του είχα ζητήσει να χωρίσουμε.

Παρ’ όλα αυτά ήμουν πολύ υποστηρικτική και προς τα μεγαλύτερα παιδιά του, με τα οποία είμαι πολύ δεμένη, γεγονός που πάντα εκμεταλλευόταν. Για τα προβλήματα αυτά του κατηγορουμένου είχα ενημερώσει και είχα ζητήσει τη συνδρομή του οικογενειακού του περιβάλλοντος, δηλαδή των γονέων του και της αδελφής του, πλην όμως αυτοί εθελοτυφλούσαν, με αντιμετώπιζαν απαξιωτικά και οι απαντήσεις που είχα λάβει μεταξύ άλλων ήταν ότι και ο πατέρας του έπαιζε και δεν έπαθαν τίποτα…».