Survivor 2024: Νικητής ο Ντάνιελ Νούρκα, με εξωπραγματική εμφάνιση πήρε τις 100.000 εuρώ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τιτάνας του μεγάλου τελικού του Survivor αναδείχθηκε ο ηθοποιός Ντάνιελ Νούρκα και εξολόθρευσε τους δυο του αντιπάλους!

Στο κατάμεστο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι, το οποίο και είχε βεβαίως διαμορφωθεί κατάλληλα, έλαβε χώρα ο μεγάλος τελικός του Survivor τη νύχτα της Τετάρτης.

Στο τελευταίο επεισόδιο για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, όπως είδαμε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τόσο τους τρεις φιναλίστ όσο και όλους όσους βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο αυτούς τους μήνες.

Η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα είχα βεβαίως τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή τη μακρόσυρτη βραδιά μιας και διεκδικούσαν τον μεγάλο τίτλο του Survivor 2024. Σε μια αναμέτρηση δίχως αύριο, όπου όλοι είχαν επτά ζωές, οι τρεις παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης ρίχθηκαν στον στίβο μάχης και ο ένας μονομαχούσε αδιάληπτα με τον άλλον προκειμένου να προστατεύσει τις ζωές του.

Έπειτα από αρκετές ώρες αγώνων, όπου η αγωνία και η ένταση στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι είχε χτυπήσει κόκκινο, τα πράγματα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν για τον μεγάλο τελικό του Survivor. Κι αυτό μιας και από την… κούρσα της διεκδίκησης αποχώρησε η Κατερίνα Δαλάκα καθώς έχασε όλες και τις επτά ζωές με τις οποίες ξεκίνησε αυτή την βραδιά.

Έτσι, η μεγάλη νίκη του Survivor 2024 έμελλε να κριθεί ανάμεσα στον Ντάνιελ Νούρκα και τον Φάνη Μπολέτση. Ποιος θα μπορούσε να προστατεύσει καλύτερα τις τελευταίες του ζωές με αποτέλεσμα να πάρει την κούπα του Survivor 2024;

Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, το τελευταίο αγώνισμα στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι ήρθε η ώρα να γραφτεί με ένδοξα γράμματα. 5 – 1 υπέρ του Ντάνιελ Νούρκα έγραφε ο πίνακας του σκορ για να μειωθεί κατά ένα το σκορ του Φάνη Μπολέτση και έτσι ο νεαρός ηθοποιός να πάρει τον τίτλο του Survivor 2024 και φυσικά τις 100.000 ευρώ!

Εύλογα, δε, αμέσως μετά την τελευταία αυτή νίκη επικράτησε πανζουρισμός στον χώρο όπου και διεξήχθει ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Ντάνιελ Νούρκα έμοιαζε να μην μπορεί να πιστέψει τι ακριβώς είχε πετύχει με αποτέλεσμα να τρέχει κατά μήκος του στίβου και να χάνεται στις αγκαλιές των οπαδών του!

Δείτε στιγμιότυπα από τον χθεσινό τελικό εδώ:

https://www.tilestwra.com/survivor-2024-nikitis-o-ntaniel-noyrka-me-exopragmatiki-emfanisi/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2-EQItz7c1xMasm0TEozxiaPEEUB2BcW5KCceoA4t4SnhdH4c6JyCr5eU_aem_fwX-zdCrFsaDc3OErdq_xg