Αγρίνιο: Η στιγμή της έκρηξης – Βίντεο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από την έκρηξη και την πυρκαγιά πυο σημειώθηκε σε εργοτάξιο πίσσας

Τραγικός είναι ο απολογισμός της πυρκαγιάς που ξέσπασε το πρωί της Τρίτης (25/6) σε εργοτάξιο πίσσας στην Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας

Ένας εργαζόμενος έχασε τη ζωή του από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο εργοτάξιο. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε κοντέινερ στο χώρο του εργοταξίου. Σημειώνεται ότι δύο ακόμη τραυματίστηκαν τα οποία διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείου Αγρίνιο.

Στο σημείο εκτός από την ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής που έσπευσε άμεσα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν οχήματα της ΕΛ.ΑΣ., όπως επίσης και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όλοι οι εμπλεκόμενοι εργολάβοι - υπεργολάβοι έχουν μεταβεί στο Αστυνομικό Μέγαρο για να καταθέσουν στην προανακριτική διαδικασία, ενώ έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας. Το συμβάν αντιμετωπίζεται ως εργατικό ατύχημα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 08:00 το πρωί σε εργοτάξιο όπου παράγεται πίσσα, κοντά στην θέση Λαγκάδα, με πυκνούς καπνούς να είναι ορατοί από μεγάλη απόσταση. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η φωτιά προκλήθηκε έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε σε μηχάνημα που είχε καιρό να χρησιμοποιηθεί και τέθηκε σήμερα ξανά σε λειτουργία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη στιγμή της έκρηξης