To «κόλπο» που έκανε ο Απόστολος Λύτρας για να γίνει διάσημος – Έτσι έκανε την περιουσία του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα, ο κ. Λύτρας αναλάμβανε τις υποθέσεις δωρεάν για να είναι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας. “Από τις 9 που έπαιρνε, πληρωνόταν τη μία”.

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης, ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος εξαιτίας της παραβίασης των περιοριστικών όρων για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Ο 52χρονος ποινικολόγος βρέθηκε σε κελί υψίστης ασφαλείας μαζί με άλλους δύο κρατούμενους. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία από την Αράχωβα που είχε συλληφθεί και κατηγορείται για απάτες και ακόμα έναν επιχειρηματία, ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορούμενος για υπόθεση ναρκωτικών.

Στο επίκεντρο, εκτός από την ειδεχθή πράξη στην οποία προέβη ο γνωστός δικηγόρος, είναι και τα περιουσιακά του στοιχεία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Απόστολος Λύτρας έχει πολλά χρέη, και ακίνητα που έχουν τεθεί σε πλειστηριασμό.

"Έχουν γίνει αναφορές για τον κ. Λύτρα ότι είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Κάπου αναφέρθηκε πως από τις 9 υποθέσεις που έπαιρνε, πληρωνόταν τη μία.

Στις άλλες έμπαινε με οποιονδήποτε τρόπο ακόμη και παραγκωνίζοντας πολλές φορές συναδέλφους του, δεν ήταν ιδιαίτερα συμπαθής. Αναλάμβανε τις υποθέσεις δωρεάν. Ο κ. Λύτρας το έκανε υπέρμετρα, ενώ το κάνουν όλοι, και το έκανε για να είναι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας. Χρωστούσε παντού, είχε και βοήθεια από την οικογένειά του, ο στόλος των super cars που διέθετε κόστιζε μισό εκατομμύριο ευρώ, το γραφείο του στην Εμ. Μπενάκη είχε βγει στο σφυρί 10 φορές και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το κρατούσε.

Το σπίτι της γυναίκας του ήταν αρρύθμιστο, σε 10 μέρες θα έβγαινε σε πλειστηριασμό, είναι η μεζονέτα και το πάρκινγκ στο Χαλάνδρι”, είπε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας στο Mega.