Έκρηξη βυτιοφόρου στην εθνική Αθηνών- Κορίνθου: Η αστυνομία αναζητά δύο οδηγούς

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η αστυνομία αναζητά τους οδηγούς στο πλαίσιο της έρευνας για την ανατροπή και την έκρηξη βυτιοφόρου.

Δύο οδηγούς- έναν μηχανής και έναν ΙΧΕ- αναζητά η αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας για την έκρηξη του βυτιοφόρου στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της 7ης Ιουνίου ένα βυτιοφόρο που μετέφερε καύσιμα ανετράπη, προκλήθηκε έκρηξη και μεγάλη φωτιά, με συνέπεια να προκληθούν μεγάλα προβλήματα στην εθνική οδό.

Τώρα, η αστυνομία αναζητά έναν οδηγό μηχανής, ο οποίος πέρασε από το σημείο του ατυχήματος λίγο προτού συμβεί αυτό. Επίσης, αναζητά έναν οδηγό ΙΧΕ, που είχε σταματήσει με τα «αλάρμ» στο ύψος της εξόδου του κόμβου Λουτρακίου, στο ρεύμα προς την Κόρινθο.

Αμφότεροι οι οδηγοί καλούνται να επικοινωνήσουν με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτ/μων ΠΑΘΕ Αττικής, στο πλαίσιο της διερεύνησης των αιτιών του ατυχήματος.

Έκρηξη βυτιοφόρου: Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Στο πλαίσιο διερεύνησης των αιτιών πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος με αποτέλεσμα την εκτροπή και ανάφλεξη βυτιοφόρου οχήματος μεταφοράς υγρών καυσίμων, την Παρασκευή 7/6/2024 και περί ώρα 21:20, στη χ/θ 75,500 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της εξόδου του Κόμβου Λουτρακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, περιοχής Δήμου Λουτρακίου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτ/μων ΠΑΘΕ Αττικής στα τηλέφωνα 22960-33028 & 22960-33026, αμφότεροι οι οδηγοί των οχημάτων:

A. δίκυκλης μοτ/τας σκούρου χρώματος, πιθανόν μεγάλου κυβισμού, ο οδηγός της οποίας φορούσε λευκό προστατευτικό κράνος και διήλθε από το ανωτέρω σημείο λίγο πριν λάβει χώρα το τροχαίο ατύχημα και

B. Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ανοιχτόχρωμου χρώματος, ο οδηγός του οποίου, έχοντας θέσει σε λειτουργία τα φώτα έκτακτης ανάγκης (σύστημα φωτεινού συναγερμού – «αλάρμ») του οχήματος, ήταν σταθμευμένος στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος στο ύψος της εξόδου του Κόμβου Λουτρακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο».