«Νίκησα τον Χάρο, έχω γενέθλια, είμαι 2 ετών»: Όλοι υποκλίνονται στη Δώρα Χρυσικού, τα δάκρυα & το φιλί στον σύντροφό της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Δώρα Χρυσικού γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα λαμπερό γλέντι, παρουσία της οικογένειάς της και πολλών φίλων και συναδέλφων από τον κόσμο της τηλεόρασης. Μάλιστα, πολλοί ηθοποιοί από την επιτυχιμένη της τηλεοπτική συμμετοχή στο σίριαλ του Mega «Η Γη της Ελιάς» την τίμησαν με την παρουσία τους.

Η ερμηνεία της ως «Αρετή« έχει κερδίσει τις καρδιές των θεατών, δημιουργώντας έναν πυρήνα θαυμαστών γύρω από τον ρόλο της. Στην γιορτή της, η παρουσία του γοητευτικού της συντρόφου ξεχώρισε ιδιαίτερα, καθώς έδειχνε να είναι η απόλυτη στήριξή της, ακούγοντας με προσοχή τα λόγια της και προσφέροντας την αγάπη του σε κάθε στιγμή, κάνοντας τη γιορτή της ακόμα πιο ξεχωριστή.

Τα 44+2 χρόνια…

«46 χρονών είμαι κανονικά αλλά αυτό το 2 είναι η νέα μου ηλικία και σημαίνει ότι τον νίκησα τον χάρο και κατάφερα να είμαι ανάμεσά μας. Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων που είμαι ανάμεσά σας» είπε η ηθοποιός εμφανώς συγκινημένη.

«Σας ευχαριστώ που γεμίσατε την ημέρα των γενεθλίων μου με την πολύτιμη παρουσία σας , την αγάπη και τις ευχές σας. Είμαι πραγματικά τυχερή και ευγνώμων. Να μεγαλώνουμε όμορφα, να βαδίζουμε πάντα στο ‘μαζί’ και να παλεύουμε για τα σημαντικά και τα σπουδαία. Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά από καρδιάς» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα: