Δείτε το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο πασίγνωστος παρουσιαστής που χάθηκε στη Σύμη – Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του Μάικλ Μόσλεϊ, του παρουσιαστή του BBC, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη, καθώς φαίνεται να βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής (9.6.2024) στη Σύμη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εντοπίστηκε νεκρός από συνεργείο της ΕΡΤ να  στη θάλασσα κοντά στην σπηλιά της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη, εκεί όπου σήμερα επικεντρώθηκαν οι έρευνες.

Η σορός του βρέθηκε σε φράχτη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Mετά από αγωνιώδεις αναζητήσεις ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε όταν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ επεξεργάστηκαν τα πλάνα που είχαν τραβήξει από την περιοχή έρευνας.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος της Σύμης στο newsit.gr, το πτώμα του 67χρονου παρουσιαστή βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, με το κεφάλι του να κοιτάζει προς τη θάλασσα και με τα ίδια ρούχα, που φορούσε ο Μάικλ Μόσλεϊ, την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου μιλώντας στην τηλεόραση του Οpen ότι ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί. Στην περιοχή έχουν σπεύσει οι αρμόδιες αρχές προσπαθώντας να διαπιστώσουν αν πρόκειται για τον παρουσιαστή.

Στο σημείο έφτασαν πρώτοι ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος.