Στο πένθος η Σαμοθράκη για τον 43χρονο ψαροντουφεκά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σκάφος πέρασε από πάνω από ψαροντουφεκά – Σπαράζει στο λιμάνι η μάνα περιμένοντας το άψυχο σώμα του παιδιού της

Σαμοθράκη: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία απλό την τραγική είδηση του χαμού του νεαρού ψαροντουφεκά

Σοκ στην Σαμοθράκη, αφού ταχύπλοο σκάφος που σύμφωνα με πληροφορίας οδηγούσε Βούλγαρος, πέρασε πάνω από νεαρό ψαροντουφεκά και τον σκότωσε.

Όπως αναφέρει το evrosnews.gr, το τραγικό δυστύχημα έγινε στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα στο Ακρωτήρι Καμαριώτισσας.

Σπάραξε η τραγική μάνα στο λιμάνι

Ο ψαροντουφεκάς είναι νεαρός κάτοικος του νησιού και η σορός του μεταφέρεται στο λιμάνι από το σκάφος του Λιμενικού.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του που σπαράζει στο λιμάνι της Καμαριώτισσας, περιμένοντας το άψυχο σώμα του παιδιού της.

Πολλοί Βούλγαροι έρχονται στην Σαμοθράκη με σκάφη για ψάρεμα και αυτή την στιγμή είναι άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το τραγικό περιστατικό που προκάλεσε το θάνατο του ψαροντουφεκά.

Σαμοθράκη: Πυροσβέστης 43 χρόνων ο ψαροντουφεκάς που σκότωσε σκάφος – Συνελήφθησαν οι δυο Βούλγαροι

Ένας Πυροσβέστης ηλικίας 43 χρονών, παιδί της Σαμοθράκης, ο Χρυσόστομος Σαράντος, είναι ο ψαροντουφεκάς που έχασε τη ζωή του σήμερα το απόγευμα στην Σαμοθράκη, όταν έπεσε πάνω του ταχύπλοο σκάφος στο οποίο επέβαιναν δύο Βούλγαροι οι οποίοι βρίσκονταν στο νησί επίσης για ψάρεμα.

Η Σαμοθράκη έχει βυθιστεί στο πένθος αφού πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί, εποχικό πυροσβέστη και ψαροντουφεκά, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-newsgr είχε σημαδούρα στο σημείο που ψάρευε και έπαιρνε πάντα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Οι δύο Βούλγαροι που επέβαιναν στο σκάφος δεν είδαν τη σημαδούρα και έπεσαν πάνω του αφαιρώντας του τη ζωή. Έχουν συλληφθεί από το Λιμενικό και βρίσκονται στην Καμαριώτισσα.

Η σορός του άτυχου 43χρονου πυροσβέστη- ψαροντουφεκά, μεταφέρθηκε με το σκάφος του Λιμενικού στο λιμάνι, εκεί όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με τη μητέρα του να περιμένει και να θρηνεί τον χαμό του παιδιού της. Κοντά της και πολλοί κάτοικοι της Σαμοθράκης οι οποίοι συγκλονισμένοι και με δάκρυα στα μάτια παρακολουθούσαν τις τραγικές εξελίξεις.