Ξεφάντωσαν στον Αργυρό: Με υψωμένη γροθιά σε σουίτα ο Στέφανος Κασσελάκης πλάι στον Τάιλερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στα πρώτα τραπέζια το ζευγάρι

Στο κέντρο διασκέδασης «Fantasia» της παραλιακής όπου τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Λένα Ζευγαρά διασκέδασε μέχρι τις πρωινές ώρες o πρόεδρος του ΣYΡIZΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Tο ζευγάρι στην αρχή του προγράμματος βρισκόταν στο πάνω διάζωμα, του «Fantasia», και εν συνεχεία κατέβηκαν στα πρώτα τραπέζια όπου και διασκέδασαν μέχρι το πρωί.

Τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έκανε ένα διάλειμμα από τον προεκλογικό αγώνα, υποδέχτηκε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, που κάνει δημόσιες σχέσεις στο κέντρο Fantasia.

Μετά τη Θεσσαλονίκη και ένα μικρό διάλειμμα, ο Αργυρός επέστρεψε με… φόρα στην παραλιακή για συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων και, όπως ήταν αναμενόμενο, αποθεώθηκε. Το κέντρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, ενώ δόθηκε και η ανάλογη… μάχη για τα πρώτα τραπέζια, που είχαν κλειστεί εδώ και μέρες.

Συνεπικουρούμενος από την Λένα Ζευγαρά, ο δημοφιλής ερμηνευτής αποθεώθηκε, ενώ τα λουλούδια έπεφταν σαν το… χαλάζι, ειδικά στο δεύτερο πρόγραμμά του, όπου ερμηνεύει και γνωστές επιτυχίες άλλων συναδέλφων του.