Μενίδι: Είχε καταγγείλει τον πρώην σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο φως έρχονται λεπτομέρειες αλλά και στοιχεία από τη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή με το μαχαίρι καρφωμένο την κοιλία στο Μενίδι.

Η 40χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία που βρέθηκε μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου έξω από το σπίτι της είχε καταγγείλει το Μεγάλο Σάββατο στην αστυνομία τον πρώην σύζυγό της μηνύοντας τον.

Επιπλέον τον είχε καταγγείλει ακόμη μία φορά για κακοποιητική συμπεριφορά τον Σεπτέμβριο του 2022.

Σύμφωνα με το newsit.gr όταν στις 7/5/2024, σε άθλια κατάσταση, πέρασε το κατώφλι του γραφείου ενδοοικογενειακής βίας στο Περιστέρι και κατήγγειλε τον 50χρονο εν διαστάσει σύζυγο της, λέγοντας ότι την είχε χτυπήσει άγρια και την είχε γδύσει. Μάλιστα είχε εξεταστεί και από ιατροδικαστή. Τότε οι αστυνομικοί της πρότειναν την εγκατάσταση panic button, δίνοντας της μάλιστα και κωδικό και τη μεταφορά της σε δομή, εκείνη αρνήθηκε, προφανώς γιατί δεν πίστευε ότι η κατάσταση θα έφθανε στα άκρα.

Θα δικαζόταν αύριο ο πρώην σύζυγός της

Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι αυτός θα δικαζόταν αύριο για το άγριο σκηνικό σε βάρος της γυναίκας.

Το ίδιο δραματικό σκηνικό είχε επαναληφθεί και στις 18 Σεπτεμβρίου 2022. Ο δράστης και πάλι συνελήφθη, δικάστηκε όμως αφέθηκε ελεύθερος.

Όλα δείχνουν ότι πίσω από το άγριο έγκλημα στη μέση του δρόμου κρύβεται ο εν διαστάσει σύζυγος της, οι αρχές τον αναζητούν, ενώ ανατριχιαστική είναι η διαπίστωση των αναλυτών που Ανθρωποκτονιών, πως η συγκεκριμένη δολοφονία, παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με εκείνη της άτυχης Κυριακής Γρίβα έξω από το τμήμα των Αγίων Αναργύρων.