Τρόμος για ανήλικους στην Κέρκυρα: Τους απείλησαν με όπλο μέσα σε λεωφορείο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας άνδρας και μία γυναίκα συνελήφθησαν την Τρίτη (14/5) στην Κέρκυρα, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και απειλή κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του startmediacorfu.gr, ο 43χρονος είναι παλιός «γνώριμος» τοξικομανής στην αστυνομία, καθ’ έξην παραβατικός και οι δύο δράστες φαίνεται να «ενοχλήθηκαν» από τη… φασαρία που έκαναν οι ανήλικοι απειλώντας τους με το όπλο να σταματήσουν.

Ειδικότερα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 43χρονος άνδρας και η 29χρονη γυναίκα μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκαν στην πόλη της Κέρκυρας και συνελήφθησαν, καθώς όπως προέκυψε, από τη διερεύνηση σχετικής καταγγελίας, λίγη ώρα πριν, ενώ επέβαιναν σε Λεωφορείο σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας, απείλησαν 4 ανήλικους συνεπιβάτες, με χρήση πιστολιού, που αρχικά έφερε στην τσάντα της η 29χρονη και στη συνέχεια κρατούσε ο 43χρονος.

Κατά τη σύλληψη, στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 αεροβόλο πιστόλι με αμπούλα.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστριτών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.