Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης: Χώρισε το ζευγάρι – Τα unfollow αναμεσά τους

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από οκτώ χρόνια γάμου. Σύμφωνα με την τηλεόραση του Open και την εκπομπή «Επί τόπου» η Ζέτα η οποία συμμετείχε στο My style rocks και πριν ένα μήνα μιλούσε με τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, τώρα έχει χωρίσει με τον σύζυγό της.

Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Μαρτίου, η Soula Glamorous έκανε ένα insta story γράφοντας πως το συγκεκριμένο ζευγάρι περνάει μία κρίση στο γάμο του. Το μήνυμα της ήταν ξεκάθαρο αφού ανέφερε ότι χώρισε και έκαναν μάλιστα ο ένας τον άλλον unfollow στο Instagram.

«Κολλητή η Ζέτα χώρισε με Ταχτσίδη. Έκαναν unfllow. Αφαίρεσε και από τις πληροφορίες της ότι είναι παντρεμένη», αναγράφεται στο μήνυμα που έστειλαν στη Soula Glamorous.

Η Ζέτα στο επεισόδιο της Τετάρτης 7/2/24 του My style rocks είχε μιλήσει για πρώτη φορά για την γνωριμία με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και τον γάμο τους:

«Μεγάλη ιστορία το πώς γνωριστήκαμε με τον άντρα μου. Είχε επιμονή και ήρθε αναπάντεχα. Μετά πήγα εγώ ένα ταξίδι αναψυχής στην Ιταλία στη Βερόνα. Ήρθε με πήρε από το αεροδρόμιο και εκεί άρχισαν όλα. Με ένα φιλί κάτω από μια ομπρέλα όταν άρχισε να βρέχει τον ερωτεύτηκα. Όταν ήταν εδώ στην Αθήνα και τον έβλεπα έξω, 1.97 ο άντρας μου, ποδάρες, σώμα αθλητικό, για εμένα ήταν άλλος ένας που μπαίνει σε ένα μαγαζί με ωραίο ντύσιμο, ένα ωραίο αμάξι.

Όταν είδα την απλότητά του στο αεροδρόμιο που ήρθε με τη φόρμα και την μπλούζα και είδα την ψυχή του, το χαμόγελό του, τον αναγνώρισα πως είναι και όχι πώς φαίνεται. Τον ερωτεύτηκα κάτω από μία ομπρέλα στη βροχή. Η ομπρέλα δεν ήταν δική μας, μας συνόδευσε ο παρκαδόρος για να πάμε στο αμάξι. Μέχρι να έρθει το αμάξι μας δώσαμε εκεί το φιλί. Ακόμα κι όταν πέφτουμε στο κρεβάτι με νοιάζει τι φοράω. Ήταν Οκτώβρης. Τέλος Δεκεμβρίου ήμουν έγκυος. Δηλαδή, μέσα σε έναν χρόνο τον γνώρισα, έμεινα έγκυος, γέννησα, παντρευτήκαμε, έγιναν όλα!».