Συναγερμός: Ο ISIS απειλεί την Ελλάδα με τρομοκρατική επίθεση στον τελικό του Conference League

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συναγερμός ενόψει του τελικού στην «OPAP Arena» – ΕΥΠ και αντιτρομοκρατική σε εγρήγορση για τις απειλές του ISIS

H ΕΛΑΣ βρίσκεται σε εγρήγορση όσον αφορά τον τελικό του Conference League στην OPAP Arena. Ποια είναι τα μέτρα που εξετάζονται.

Ο ISIS έχει έρθει ξανά στο.. προσκήνιο μετά την τρομοκρατική επίθεση που είχε κάνει σε συναυλιακό χώρο στη Μόσχα. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν φοβίες για νέες επιθέσεις σε αγώνες του Champions League, ωστόσο δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, τελικά.

Τώρα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ΣΚΑΪ, έχει σημάνει συναγερμός σε Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) και Αντιτρομοκρατική σχετικά με τον τελικό του Europa Conference League που θα πραγματοποιηθεί στην «OPAP Arena», στη Νέα Φιλαδέλφεια, ειδικότερα μετά τις απειλές του ISIS για «εκτέλεση» ενεργειών σε αγώνες ποδοσφαίρου.

Οπως αναφέρεται, έχει πραγματοποιηθεί ταξίδι τριών αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής στο Βέλγιο για να ξεκινήσουν τα πρώτα μέτρα.

Μάλιστα, θα υπάρχει τόσο ηλεκτρονική όσο και φυσική επιτήρηση, ενώ ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική θα βρίσκονται σε άμεση συνεργασία τόσο μεταξύ όσο και με τις μυστικές υπηρεσίες άλλων χωρών για να γίνει με ασφάλεια ο τελικός της Conference League στην «OPAP Arena».

Υπενθυμίζεται ότι η τρομοκρατική οργάνωση «ISIS» εξαπέλυσε επίθεση κατά των τεσσάρων γηπέδων που φιλοξένησαν τους πρώτους αγώνες των προημιτελικών του Champions League. Συγκεκρινένα, το ίδρυμα «Al Azaim», ένα Μέσο που είναι υπεύθυνο για τη διάδοση μηνυμάτων από το Ισλαμικό Κράτος (Daesh, ISIS), δημοσίευσε την εικόνα μιας αφίσας που απειλεί το «Παρκ Ντε Πρενς», «Σαντιάγο Μπερναμπέου» το «Μετροπολιτάνο» και το «Έμιρεϊτς» με μήνυμα «Σκοτώστε τους όλους».