Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Τι κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της σπουδαίας ηθοποιού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τέλος στην αγωνία για την εξαφάνισή της – Πού βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός

Αγωνία επικρατούσε σε φίλους, γνωστούς και γείτονες της Δέσποινας Στυλιανοπούλου, καθώς η ηθοποιός εδώ και ένα μήνα δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Μάταια χτυπούσαν το κουδούνι του διαμερίσματός της που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο του Αμαρουσίου, προκειμένου να μάθουν νέα για την υγεία της.

«Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί της, αλλά το τηλέφωνό της εδώ και πολλές μέρες είναι κλειστό, ενώ στο σταθερό δεν απαντά. Η Δέσποινα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που ποτέ δεν μας ενόχλησε για τίποτα», είπε στην εφημερίδα Espresso ένας γείτονας της Δέσποινας Στυλιανοπούλου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ήταν αρχές Απριλίου όταν η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, μετά και την τελευταία επίσκεψη του Σπύρου Μπιμπίλα στο σπίτι της, σταμάτησε να απαντά στα τηλεφωνήματά του.

«Έχω ανησυχήσει πολύ για τη Δέσποινα, γιατί την τελευταία φορά που μιλήσαμε μου έλεγε πως έχει προβλήματα υγείας και ότι φοβάται πως δεν θα αντέξει», έλεγε πριν μέρες ο Σπύρος Μπιμπίλας στον Νίκο Νικόλιζα.

Το ατύχημα και η απόφαση της ηθοποιού

Σύμφωνα με έναν από τους ενοίκους της πολυκατοικίας της, η 92χρονη σήμερα Δέσποινα Στυλιανοπούλου είχε πέσει μέσα στο διαμέρισμά της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταβεί σε νοσοκομείο προκειμένου να επανέλθει στην καθημερινότητά της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου εδώ και περίπου ένα μήνα βρίσκεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μακριά από φίλους και γνωστούς. Η ίδια αποφεύγει κάθε είδους επικοινωνία, γι’ αυτό άλλωστε έχει το κινητό της τηλέφωνο κλειστό.