Βαλέρια Κουρούπη: Η σπάνια τρυφερή φωτογραφία της 49χρονης ηθοποιού με τον 33χρονο σύντροφό της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η 49χρονη Βαλέρια Κουρούπη είναι εδώ και δύο χρόνια ζευγάρι με τον συνάδερφό της, τον 33χρονο Μάριο Δερβιτσιώτη και δημοσίευσε ένα σπάνιο κοινό στιγμιότυπο.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στη σειρά, Παρουσιάστε και συνεργάστηκαν ξανά στη σειρά, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο.

Η ίδια έχει αναφέρει για τη σχέση τους: «Έχω μια σχέση στην οποία ο σύντροφος μου είναι μικρότερος μου, πολύ. Δεν είναι λίγο μικρότερος μου, δηλαδή δεν είναι αυτό το “τρία χρόνια, δεν πειράζει”. Είναι πολύ μικρότερός μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον έρωτα σε όλους τους τύπους σχέσεων. Πιστεύω ότι αυτό μας οδηγεί οπότε εκεί σταματάμε να σκεφτόμαστε στερεοτυπικά. Δεν υπάρχει στερεότυπο στον έρωτα».

Και έχει τονίσει: «Όταν το είπα στο παιδί μου ησύχασα και μπορούσα πια να το πω παντού. Το θέμα μου ήταν να το μάθει πρώτα το παιδί, να μην το μάθει από αλλού, από τα μέσα και από φίλους και αφού το ζύγισα μέσα και είδα πως θα κρατήσει, του το είπα. Δεν το έχω πει, δεν βγει και το έχω πει πουθενά. Τώρα το λέμε. Θέλω να πω όμως ότι δεν το κρύβω πια. Είμαστε μαζί, βγαίνουμε, κυκλοφορούμε… Είναι ωραίο όταν έχεις πάρει έναν δρόμο, όχι επί τούτου για να σπάσεις τα στερεότυπα επειδή είσαι επαναστάτης χωρίς αιτία, είναι καλό να το βροντοφωνάζεις. Όταν συμβαίνει και είσαι ευτυχής μέσα σε αυτό, όπως είμαι εγώ πολύ ισορροπημένη με το διαζύγιο μου και ας έχω δεχθεί πολλή κριτική, είναι καλό να το λες. Με αυτή τη σχέση είμαι πολύ ισορροπημένη και πολύ ευτυχισμένη. Λες, «κοίτα, γίνεται, απενοχοποιηθείτε και οι υπόλοιποι που το νιώθετε παιδιά». Δεν είναι θέμα ταμπού».

Να σας θυμίσουμε ότι η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον γιο της Ελένης Βιτάλη, Νίκο Ξύδη και έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Η Βαλέρια Κουρούπη την Κυριακή του Πάσχα δημοσίευσε σε Instastory μια φωτογραφία, στην ποζάρει αγκαλιά με τον αγαπημένο της Μάριο Δερβιτσιώτη και έγραψε: “Χρόνια πολλά κόσμε!”.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία: