Επέστρεψε εσπευσμένα το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του Ηρακλείου λόγω ασθένειας 9χρονου αγοριού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το πλοίο διέκοψε το δρομολόγιο μία ώρα μετά τον απόπλου και επέστρεψε στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ περίμενε το μικρό αγόρι

Λίγο μετά τον απόπλου του πλοίου το βράδυ του Μ. Σαββάτου, το επιβατηγό-οχηματαγωγό που εκτελούσε το δρομολόγιο από Ηράκλειο προς τα λιμάνια της Μήλου και του Πειραιά, χρειάστηκε να επιστρέψει πίσω στο λιμάνι του Ηρακλείου, καθώς ένα 9χρονο παιδί έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, σύμφωνα και με γιατρό που το εξέτασε.

Το πλοίο διέκοψε το δρομολόγιο μία ώρα μετά τον απόπλου και επέστρεψε στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ περίμενε το μικρό αγόρι και το μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ, το οποίο και εφημέρευε. 

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, «τις βραδινές ώρες χθες (σ.σ. προχθές), ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από τον πλοίαρχο του Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου "ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ" Ν. Ηρακλείου 44, ότι ενώ το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το Ηράκλειο με προορισμό τα λιμάνια της Μήλου και του Πειραιά, 9χρονος αλλοδαπός επιβάτης έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 

Το πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου ο 9χρονος αποβιβάστηκε με ασφάλεια και διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Στη συνέχεια, το "ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ" απέπλευσε με 119 μέλη πληρώματος, 951 επιβάτες, 161 Ι/Χ, 104 Φ/Γ και 13 Δ/Κ προς συνέχιση του δρομολογίου του για το λιμάνι της Μήλου»