7χρονος μαθητής στην Πάτρα ξυλοκόπnσε 8χρονο για τον πιο απίστευτο λόγο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας 7χρονος μαθητής στην Πάτρα ξυλοκόπησε έναν 8χρονο για να ανεβάσει το βίντεο στο TikTok.

Σημειώνεται πως στην Πάτρα έχουν αναρτηθεί και στο παρελθόν βίντεο με ξυλοδαρμούς ανηλίκων αλλά σε πιο μεγάλη ηλικία. 13, 14 ή και 15 ετών. Είναι η πρώτη φορά που «σκηνοθετείται» ξυλοδαρμός από μαθητή δημοτικού!

Πρόκειται για τρία αδελφάκια που φαίνεται πως έχουν βάλει στόχο ένα 8χρονο αγόρι. Συγκεκριμένα, ο 7χρονος μαθητής είχε κινητό και το δίνει σε ένα άλλο παιδί. Του λέει να τραβήξει βίντεο και αρχίζει να χτυπά τον 8χρονο. Ο μικρός ούρλιαζε, όμως δεν μπορούσε να κάνει κάτι καθώς υπήρχαν… άλλοι δύο στην παρέα.

Ο 8χρονος σφαδάζει από τους πόνους και ο 7χρονος… ανεβάζει το βίντεο στο tik tok. Ο μικρός πηγαίνει σπίτι του κλαμένος, περιγράφει στην μητέρα του ότι συνέβη και εκείνη όντως… βλέπει το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του παιδιού της στο tik tok.

Η γυναίκα σπεύδει και συναντά τον πατέρα του ανήλικου θύτη (μαθητής δευτέρας δημοτικού). Ο νεαρός άνδρας παθαίνει σοκ και δείχνει να μην πιστεύει αυτό που έχει κάνει ο γιος του. Ζητά συνεχώς συγγνώμη, όμως η μητέρα του 8χρονου θύματος δεν την δέχεται.

«Πως είναι δυνατόν ένα 7χρονο να έχει κινητό και να έχει πρόσβαση στο tik tok. Να γνωρίζει να ανεβάζει βίντεο και πάνω από όλα… να «σκηνοθετεί» ξυλοδαρμό συμμαθητή του για να έχει… views στα social media.

Unmute

Ο θείος του 8χρονου μιλά στην «Γνώμη»: «Θεωρώ πως πρέπει να ακουστεί κάτι τέτοιο για να πάρουν το μήνυμα τους κάποιοι που φαίνεται πως δεν ασχολούνται όπως πρέπει έστω και αν είναι γονείς. Ο ανιψιός μου είχε μαυρισμένο και πρησμένο μάτιΠρόκειται για οικογένεια που την ξέρουμε και δεν είναι ρομά γιατί πολλοί μπορούν να πουν διάφορα».

Ο πατέρας του 7χρονου επικαλέστηκε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το παιδί, τονίζοντας μάλιστα πως κάνει και μαθήματα σπίτι. Η μητέρα του θύματος σκέπτεται να υποβάλει μήνυση, ενώ ο μικρός μαθητής εξακολουθεί και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Μάλιστα όπως είπε θα πρέπει η ΕΛ.ΑΣ. να παρέμβει και να κάνει συστάσεις. Φοβάται πως μετά από όλα αυτά πιθανόν να υπάρξει και δεύτερο επεισόδιο στη γειτονιά.

br