Μύκονος: Σκεπασμένη με χώματα η εκκλησία στη βίλα του Αντώνη Ρέμου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Μύκονος στο επίκεντρο για τις εικόνες από την πολυτελή βίλα. Ο Αντώνης Ρέμος την είχε αγοράσει πριν από μία και πλέον δεκαετία. Πρόσφατα φέρεται να την πούλησε…

Ο Αντώνης Ρέμος είχε αγοράσει την πολυτελή βίλα το 2010. Η Μύκονος ήταν από τότε ένα από τα αγαπημένα του νησιά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα κάποια στιγμή αποφάσισε να την πουλήσει, με το νέο ιδιοκτήτη να δείχνει όπως φαίνεται αδιαφορία για την εκκλησία που υπήρχε. Στις εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, φαίνεται ο ναός να έχει σκεπαστεί με χώματα και να διακρίνεται το πάνω μέρος του σταυρού. Όπως ανέφερε αντιδήμαρχος του νησιού, που μάλιστα ανέβασε τα σχετικά πλάνα στα social media, χρειάστηκε ο ίδιος να σκάψει με τα χέρια για να ξεθάψει τον λευκό σταυρό.

Μπροστά σε μια απίστευτη «ανακάλυψη» που έχει προκαλέσει αντιδράσεις βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Μυκόνου Δημήτρης Κουτσούκος κατά την διάρκεια του καθαρισμού της παραλίας του Φωκού. Αυτό που με έκπληξη διαπίστωσε ήταν πως η εκκλησία που βρίσκεται στην βίλα που διατηρεί στην περιοχή ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος είχε θαφτεί κάτω από χώμα και είχε σκεπαστεί με φρύγανα.

Ο κύριος Κουτσούκος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για θέματα καθημερινότητας, αδειοδοτήσεων και εθελοντισμού στον δήμο Μυκόνου, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με εικόνες από το σημείο αναφέροντας ότι χρειάστηκε ο ίδιος να σκάψει με τα χέρια του για να ξεθάψει τον λευκό σταυρό στην κορυφή του ναού ενώ ισχυρίστηκε ότι το σπίτι του δημοφιλούς ερμηνευτή έχει πωληθεί.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των γειτόνων, τα οποία ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο νέος ιδιόκτητης του ακινήτου είναι Άραβας ο οποίος για θρησκευτικούς λόγους θέλησε να «εξαφανίσει» την εκκλησία. Όπως είναι φυσικό, η είδηση έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια και οργή η οποία εκφράζεται μέσω των social media.

Μια γυναίκα σχολιάζει: «Μπαζώθηκε και σκεπάστηκε με φρύγανα. Νέα ιδιοκτήτης του σπιτιού, νομίζω άλλου θρησκεύματος. Λύση για να μη κατεδαφιστεί». Η Μ.Κ αναρωτιέται: «Μήπως το αγόρασαν μουσουλμάνοι και δεν ήθελαν την εκκλησιά; Αλλά και πάλι αυτό δεν επιτρέπεται». Δείτε παρακάτω εικόνες του mykonoslive.tv, από τη βίλα…

Να θυμίσουμε ότι ο Αντώνης Ρέμος προέβη στην αγορά της βίλας το 2010 με το αντίτιμο να ανέρχεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, στο ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.