Σοκ: Πέθανε ο 70χρονος που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από μποξέρ στον δρόμο


Θεσσαλονίκη: Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε δεχθεί γροθιά από έναν 40χρονο μετά από καυγά για τα σκυλιά τους.

Δραματικός επίλογος γράφτηκε στη Θεσσαλονίκη, στον καυγά που είχαν ένας 70χρονος με έναν 40χρονο μποξέρ για τα σκυλιά τους, καθώς κατέληξε ο πρώτος μετά από 40 ημέρες νοσηλείας.

Ο ηλικιωμένος, που είχε δεχθεί γροθιά στο κεφάλι από τον μποξέρ, κατέληξε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη.

«Τον χτύπησε πισώπλατα στο κεφάλι με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να πέσει αναίσθητος στο έδαφος», ανέφερε ένας εκ των δυο αυτόπτων μαρτύρων στην κατάθεση του.

Ο 40χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο επειδή το κατοικίδιο του ηλικιωμένου δεν είχε λουρί. Σύντομα, η λεκτική αντιπαράθεση και οι βωμολοχίες δεν άργησαν να οδηγήσουν σε σωματική βία.

O 40χρονος αφότου χρησιμοποίησε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του ηλικιωμένου, τον χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι με αποτέλεσμα o τελευταίος να χάσει επαφή με το περιβάλλον και να σωριαστεί στο έδαφος.

Σύμφωνα με την αξονική τομογραφία, η σοβαρότητα του χτυπήματος ήταν εμφανής λόγω της διάχυτης αιμορραγίας που παρουσίασε στον εγκέφαλό του ο ηλικιωμένος.

Εκτάκτως εισήχθη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και υποβλήθηκε σε επέμβαση εγκεφάλου.

Ωστόσο δεν παρουσίασε σημάδια ουσιαστικής βελτίωσης, παρέμεινε σε κώμα και την Πέμπτη κατέληξε.

Ο δράστης της υπόθεσης ξυλοδαρμού και πατέρας δύο παιδιών είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ μέσα από την κατάθεση του, προσπάθησε να να επιδείξει διάθεση μετάνοιας.

Σύμφωνα με το πόρισμα, της Αξονικής Τομογραφίας, ο ηλικιωμένος έφερε κάταγμα, εκτεταμένη αιμορραγία διάχυτα στο αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου, καθώς και οξύ αιμάτωμα με εγκεφαλικές θλάσεις και διαταραχή του κρανίου.