Αυτή είναι η αλήθεια για τον «αποκλεισμό» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τη Χούντα του Διαδικτύου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Σήμερα είναι ο Δημήτρης, αύριο ο Γιώργος, μεθαύριο η Μαρία, σε λίγο καιρό έρχεται η σειρά μας»

Διανύουμε πολύ περίεργα χρόνια, κατά τα οποία συμβαίνουν σημαντικότατες αλλαγές και μάλιστα «εν τη απουσία μας».

Για την ακρίβεια, είμαστε όλοι «ωσεί παρόντες» σωματικά, αλλά οι «μεγάλοι» απόντες στην πραγματικότητα!

Οι εξελίξεις τρέχουν, οι αποφάσεις λαμβάνονται και υλοποιούνται χωρίς καν να ερωτούμαστε τις περισσότερες φορές, ενώ στην καλύτερη των περιπτώσεων σημειώνονται κάποιες μικρές «αντιδράσεις του πληκτρολογίου».

Ένα νέο διαδικτυακό καθεστώς έχει επιβληθεί, το οποίο προφασιζόμενο την προάσπιση των δικαιωμάτων των μειοψηφιών, ασκεί βάναυση λογοκρισία, εκφοβίζει και επιχειρεί να περιθωριοποιήσει φωνές που απηχούν σε ένα σημαντικό ποσοστό απόψεων και πεποιθήσεων, οι οποίες πολλές φορές εκφράζουν τη σημαντική πλειοψηφία!

Σημαίνοντα ρόλο στην εγκαθίδρυση αυτής την νέας διαδικτυακής χούντας έπαιξαν και εξακολουθούν να παίζουν τόσο τα κοινωνικά δίκτυα όσο και σημαντική μερίδα των διαδικτυακών ΜΜΕ, που φιμώνουν κατά βούληση τους δήθεν «διαφωνούντες», στιγματίζοντας προσωπικότητες και «δολοφονώντας» χαρακτήρες!

Ως πότε όμως θα μένουμε απλοί παρατηρητές των εξελίξεων;

Μας εκπαίδευσαν καλά στην τεμπελιά και στον πόθο της μεγάλης ζωής, μιας ζωής που μας έμαθαν να τη ζούμε μέσα από την κλειδαρότρυπα των social media, «κλέβοντας» στιγμές δόξας και μεγαλείων από τους ελάχιστους που διαθέτουν τα μέσα να τη ζήσουν!

Μας γέμισαν το μυαλό και την ψυχή με εικόνες φρίκης, από πολέμους, βιασμούς, αποτρόπαια εγκλήματα, σκληρούς θανάτους, φυσικές καταστροφές, τρομοκρατικές επιθέσεις και κατάφεραν να μας κάνουν απαθείς, εγωκεντρικούς, «παρτάκηδες»!

Μας εκπαίδευσαν να μη μας καίγεται καρφί για το σπίτι του διπλανού που καίγεται, παρά μόνο να έχουμε διασφαλίσει εμείς το δικό μας.

Μας «έκλεψαν» σιγά σιγά και μεθοδικά, τις αξίες και τα ιδανικά που μεγάλωσαν τόσες και τόσες γενιές, την αγάπη για την πατρίδα, τη θρησκεία, την οικογένεια! Πόσοι άραγε νέοι και νέες είναι διατεθειμένοι να θυσιαστούν σήμερα για τα πιστεύω τους, εάν και εφόσον κάτι τέτοιο απαιτηθεί; Πόσοι;;

Μας φίμωσαν, μας «μπάναραν», μας «κλείδωσαν», μας έκαναν μοναχικούς και αντικοινωνικούς, μας έβαλαν να «τσακωνόμαστε» μεταξύ μας διαδικτυακά, μας δίχασαν, σπάζοντας τη μεγάλη αλυσίδα της κοινωνικής συνοχής, αφού ο κάθε κρίκος είναι πλέον μόνος του! Μας έκαναν αδύναμους και φοβικούς!

Μας αντέστρεψαν τους φυσικούς νόμους της ζωής, της οντολογίας, της ίδιας της ανθρώπινης φύσεως και υπάρξεως και μας παρουσίασαν το παράλογο ως λογικό και το αφύσικο ως φυσικό!

Μας χαρακτήρισαν γραφικούς, «ψεκασμένους», ομοφοβικούς, ρατσιστές, ψυχικά διαταραγμένους, όσους τολμήσαμε να εκφράσουμε μια διαφορετική άποψη, όσους τολμήσαμε να εκφράσουμε τις επιφυλάξεις μας, όσους τολμήσαμε να αναλάβουμε την ευθύνη των δημόσιων επιλογών και πράξεών μας, αναδεικνύοντας τον παραλογισμό και τα κακώς κείμενα των ημερών μας.

Και η ζωή κυλά χωρίς επιστροφή…

Και εμείς παραμένουμε απαθείς…

Και εμείς πληρώνουμε τώρα το τίμημα…

Και το χειρότερο, θα πληρώσουν ακόμα πιο ακριβά αυτό το τίμημα τα ίδια τα παιδιά μας, εάν δεν κάνουμε κάτι τώρα, σήμερα!

Η φίμωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Σήμερα είναι ο Δημήτρης, αύριο ο Γιώργος, μεθαύριο η Μαρία, σε λίγο καιρό έρχεται η σειρά μας!

Όλες αυτές οι σκέψεις που περνούν τα τελευταία χρόνια από το μυαλό μας, ήρθαν έντονα ξανά στο νου, μετά το αδικαιολόγητο μπλοκάρισμα ενός εκ των πλέον δημοφιλών λογαριασμών του ίνσταγκραμ, αυτόν του επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Που ασχέτως αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς μαζί του, αν είναι Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός, αν τον συμπαθεί ή όχι κανείς, δεν μπορεί παρά να παραδεχτεί ότι είναι από τους λίγους που έχει το θάρρος της γνώμης του, την οποία και εκφράζει δημόσια χωρίς να υπολογίζει οποιοδήποτε προσωπικό, οικογενειακό ή οικονομικό κόστος!

Για αυτό υψώνουμε φωνή διαμαρτυρίας μαζί με χιλιάδες συμπολίτες μας και ζητούμε την επαναφορά του λογαριασμού dpg7000 με σχετικό hashtag #retrievedpg7000account.

Παράλληλα ακολουθούμε το νέο λογαριασμό dimitrisgiannakopoulos7000 για να στείλουμε μήνυμα προς τους εκπροσώπους της διαδικτυακής χούντας που έχει επιβληθεί με κύριο εκφραστή τον Mr Face & Insta !

Και μην ξεχνάτε… Σήμερα αυτός, αύριο εμείς!

ΥΓ.: Για να ζήσουμε μια καλή ζωή, βασική προϋπόθεση είναι να αναπνέουμε… Χωρίς αναπνοή δεν έχει νόημα η ζωή!!