Τα 5 καλύτερα μέρη να επισκεφτείτε στην Ελλάδα το 2021

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο NetBet φρουτάκια, γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα είναι σίγουρα ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για να επισκεφτείτε. Υπάρχουν πολλά μέρη για επίσκεψη και πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Ελλάδα για να ικανοποιήσετε κάθε τύπο ταξιδιώτη.

Σαντορίνη

Ίσως ένα από τα πιο γνωστά μέρη για επίσκεψη στην Ελλάδα, η Σαντορίνη είναι το διαμάντι του Αιγαίου. Χιλιάδες έλκονται από την ομορφιά αυτού του νησιού. Αυτό το εντυπωσιακά όμορφο μέρος είναι ένα από τα πιο γραφικά ελληνικά νησιά. Η γραφική και παγκοσμίου φήμης Σαντορίνη πρέπει να είναι 1η στη λίστα.

Περπατήστε στα όμορφα χωριά, δειπνήστε στα εκλεκτά εστιατόρια και βουτήξτε στα γαλαζοπράσινα νερά. Από τις ηφαιστειακές παραλίες και τα λευκά σπίτια της μέχρι τα απίστευτα ηλιοβασιλέματα και τα τοπία της, η Σαντορίνη είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη στην Ελλάδα.

Ναύπλιο

Διαμορφωμένο κατά τη διάρκεια των αιώνων από πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς, σήμερα το Ναύπλιο είναι η ελίτ της Αθήνας και ένα από τα μέρη που πρέπει να πάτε στην Ελλάδα.

Εκτός από την ιστορία, το Ναύπλιο προσφέρει επίσης μερικά υπέροχα εστιατόρια και παραλίες όπου μπορείτε να χαλαρώσετε. Εξερευνήστε τα στενά και ελικοειδή δρομάκια της πόλης και θαυμάστε την αρχιτεκτονική. Κάντε μια βόλτα κατά μήκος της πλατείας και δειπνήστε με μερικά από τα καλύτερα θαλασσινά, ενώ σκάφη εκατομμυρίων δολαρίων βρίσκονται στο λιμάνι δίπλα σας.

Κνωσός

Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο ή το λεωφορείο από την πρωτεύουσα της Κρήτης, το Ηράκλειο, βρίσκονται τα μινωικά ερείπια της Κνωσού. Αυτή ήταν κάποτε το παλάτι του ισχυρού μινωικού πολιτισμού που κυριάρχησε στην περιοχή πριν από 5000 χρόνια.

Τα ερείπια της Κνωσού είναι τα καλύτερα διατηρημένα ερείπια της εποχής του χαλκού σε ολόκληρη την Ελλάδα και είναι ένα απίστευτο αξιοθέατο. Μια επίσκεψη εδώ είναι ένα από τα κορυφαία πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Κρήτη.

Τα ερείπια της Κνωσού είναι απαραίτητα όταν επισκέπτεστε το νησί της Κρήτης.

Ρόδος

Το νησί της Ρόδου, που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Ελλάδας, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία των ελληνικών νησιών. Η Ρόδος εξυπηρετεί όλα τα γούστα, από τους backpackers έως τους πλούσιους και διάσημους.

Είτε θέλετε να γιορτάσετε τη νύχτα στο Φαληράκι ή να χαλαρώσετε σε ένα από τα πολλά ξενοδοχεία 5 αστέρων, η Ρόδος καλύπτει κάθε γούστο. Η πρωτεύουσα του νησιού, η παλιά πόλη της Ρόδου κατέχει ένα θαύμα του κόσμου, τον Κολοσσό της Ρόδου. Αυτή η ιστορία, μαζί με το απίστευτο τοπίο, τη νυχτερινή ζωή και τις παραλίες καθιστούν τη Ρόδο ένα από τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη στην Ελλάδα.

Μετέωρα

Τα Μετέωρα είναι ένα από τα πιο μοναδικά μέρη για επίσκεψη στην Ελλάδα και την Ευρώπη συνολικά! Στην καρδιά της βόρειας Ελλάδας, τα Μετέωρα φιλοξενούν μερικές από τις πιο εντυπωσιακές ορθόδοξες εκκλησίες του κόσμου.

Τα μοναστήρια των Μετεώρων είναι ένα από τα λίγα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO που έχουν λάβει διπλή ιδιότητα. Η ΟΥΝΕΣΚΟ δίνει δύο διαφορετικές ιδιότητες στον κόσμο, ένα για την τέχνη και ένα για τη φύση. Οι εκπληκτικοί γκρεμοί και η μαγική φύση των Μετεώρων έχουν λάβει και τα δύο.