Ζεστό και ατμοσφαιρικό σαλόνι με έπιπλα Sofa Company

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το σαλόνι είναι ένα μέρος το οποίο επηρεάζει πολύ την καθημερινότητα των διαμενόντων καθώς μεγάλο μέρος της ημέρας το δωμάτιο αυτό θα πρέπει να είναι λειτουργικό πρακτικό και φιλόξενο!

Επιλέγουμε από την Sofa Company έπιπλα τα οποία είναι ευέλικτα, διαχρονικά και μπορούν να διαμορφώσουν με ποικίλους τρόπους τον χώρο σας. Δίνοντας έμφαση στα πιο «βαριά» έπιπλα, σας προτείνουμε δύο ολοκληρωμένες προτάσεις, σε μοντέρνο και vintage  ύφος από πολυθρόνες, καναπέδες και coffee table.

Για ένα μοντέρνο καθιστικό

Κάτι minimal θα συμβεί στον χώρο σας αν εντάξετε σε αυτόν πολύ απαλά χρώματα σχεδόν λευκά και ανατρέψετε οτιδήποτε μπορεί να κουράσει τα μάτια. Δημιουργήστε μία σωστή βάση για να παίζετε κατά καιρούς με αποχρώσεις!

Η γωνιακή σύνθεση στις πολύ βολικές διαστάσεις 285×180 μπορεί να σας προσφέρει μία άνετη συζήτηση με τους αγαπημένους σας ή ακόμα και μία ολιγόλεπτη χαλάρωση μετά από μία δύσκολη μέρα. Παράλληλα θα στολίζει το σαλόνι σας με την επιβλητική του παρουσία.

Μία έθνικ πινελιά θα δώσει αυτή η πολυθρόνα στο καθιστικό σας, όπου κι αν την τοποθετήσετε! 

Αυτό που λείπει για να συμπληρωθεί το σαλόνι σας, είναι το τραπεζάκι σαλονιού στις ίδιες αποχρώσεις.

Vintage ατμόσφαιρα στο σαλόνι

Ο πολυμορφικός καναπές Sofa είναι εντυπωσιακός, ευέλικτος και γίνεται κρεβάτι με μία κίνηση. Μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε ένα μεγάλο σπίτι με πολλά μέλη οικογένειας όσο και σε μία γκαρσονιέρα, προσφέροντας πρακτικότητα.

Αν κάτι πρέπει να φωτίσει ένα σαλόνι, αυτό είναι η πολυθρόνα. Ένα έπιπλο που χρειάζεται να είναι στον χώρο σας και να τον συμπληρώνει. Μην διστάσετε να επιλέξετε ένα έντονο χρώμα, ειδικά αν η πρόθεση σας είναι είναι… vintage!

Τραπεζάκια σαλονιού ενωμένα σε μία σύνθεση και πολύ ιδιαίτερα για να φιλοξενήσουν προσωπικά αντικείμενα, gadget και σνακς! Στην αγαπημένη μουσταρδί απόχρωση που θα δέσει όλα τα χρώματα στο χώρο σας.

Sofa Company: Love making homes!

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 984 2350