Κακοκαιρία: Έτσι έχασαν τις ζωές τους δυο άτομα – Αγωνία για την 40χρονη αγνοούμενη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Λεπτό προς λεπτό η τραγωδία.

Η κακοκαιρία που σαρώνει την Θεσσαλία δυστυχώς έχει μέχρι στιγμής τραγικό απολογισμό με 2 νεκρούς και μια αγνοούμενη.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ οι τρεις συμπολίτες μας βρήκαν φρικτό θάνατο από τα ορμητικά νερά και τους χειμάρρους που κυριολεκτικά ισοπέδωσαν τα πάντα.

Πέθανε αβοήθητη…

Το πρώτο θύμα της κακοκαιρίας ήταν μια ηλικιωμένη στο χωριό Βασιλί στα Φάρσαλα. Η άτυχη ηλικιωμένη, άκουσε μια βοή και όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της τα νερά την παρέσυραν.

Μάλιστα εντοπίστηκε νωρίς το πρωί, παρά το γεγονός πως η τραγωδία είχε συμβεί από το βράδυ μιας και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν το σπίτι της άτυχης γυναίκας.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μία ηλικιωμένη γυναίκα από οικία στον οικισμό Βασιλί στα Φάρσαλα Θεσσαλίας.

Οι Πυροσβεστικές δυνάμεις σε συνεργασία με όλους τους φορείς αντιμετώπισης καταστροφών παραμένουν σε αυξημένη ετοιμότητα για αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρών, καθώς και των συνοδών τους φαινομένων.

Σε άμεση συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και οι Περιφέρειες και Δήμοι της χώρας, για τη λήψη μέτρων αρμοδιότητάς τους.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση εκδήλωσης έκτακτων καιρικών φαινομένων, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

Νεκρός και ο δεύτερος αγνοούμενος – Αγωνία για μια 40χρονη

Λίγο μετά τις 10 το πρωί του Σαββάτου, εντοπίστηκε νεκρός και ο δεύτερος αγνοούμενος, ένας βοσκός από το χωριό Μαγουλίτσα.

Όσον αφορά την τρίτη αγνοούμενη, πρόκειται για μια γυναίκα 40 ετών η οποία παρασύρθηκε από χείμαρρο με το αυτοκίνητό της, την ώρα μάλιστα που προσπαθούσε να τον διασχίσει.

Να σημειωθεί πως στο σημείο υπήρχε Τροχαία, σταματώντας την γυναίκα ωστόσο είναι άγνωστο αν η ίδια επέλεξε να περάσει με δική της ευθύνη.