Πόρτο Χέλι: Χαροπαλεύει η γυναίκα τραυματίας – Αναζητείται ο χειριστής του σκάφους

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματίας ο απολογισμός δυστυχήματος στο Πόρτο Χέλι.
Ενα μεγάλο φουσκωτό σκάφος συγκρούστηκε με ξύλινη βάρκα.
Διέφυγε και αναζητείται ο χειριστής του σκάφους που προκάλεσε φονική σύγκρουση.

Τραγικό δυστύχημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής όταν ένα φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαιναν 10 αλλοδαποί συγκρούστηκε με ένα ξύλινο πεντάμετρο σκάφος, στο οποίο επέβαιναν 3 άτομα. Το ατύχημα συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες με συνέπεια τον θάνατο δύο ατόμων και τον τραυματισμό μιας γυναίκας, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζώη.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, οι δύο άνδρες που επέβαιναν στο ξύλινο σκάφος βρήκαν ακαριαίο θάνατο ενώ η τρίτη συνεπιβάτης, μια γυναίκα, εντοπίστηκε τραυματισμένη σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ το ένα φουσκωτό σκάφος, στο επέβαιναν 8-10 τουρίστες, έπεσε πάνω σε ένα ξύλινο βαρκάκι με τρεις Έλληνες επιβαίνοντες εκ των οποίων προέρχονται και τα θύματα. Το ξύλινο σκάφος βυθίστηκε αμέσως. Ένας ακόμα τραυματίας μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο κοντινό νοσοκομείο.

Οι Γάλλοι υπήκοοι (δύο άνδρες και τρεις γυναίκες) που επέβαιναν στο ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος υποβλήθηκαν σε μία πρώτη αλκομέτρηση με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Ναυτιλίας στο σκάφος που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα επέβαινε ένας ακόμη αλλοδαπός που αναζητείται.

«Στο πλαίσιο της προανάκρισης αναφορικά με το ναυτικό ατύχημα και σύμφωνα με μαρτυρίες των αλλοδαπών επιβαινόντων του φουσκωτού σκάφους, υπήρχε ακόμη ένας επιβαίνων (αλλοδαπός άνδρας) φερόμενος ως χειριστής του σκάφους, ο οποίος μετά την προσέγγιση του σκάφους στην ακτή, διέφυγε και έκτοτε αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου».

 

Πηγή: www.newsit.gr