Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός στο Λουκ Πέρι, στην πρεμιέρα του νέου «Μπέβερλι Χιλς» (vid)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Για το φίλο μας, Λουκ Πέρι. 1966 – 2019». Μ’ αυτές τις λίγες λέξεις, οι συμπρωταγωνιστές του τόσο πρόωρα χαμένου ηθοποιού αποχαιρέτησαν το φίλο τους και έκαναν όσους έβλεπαν χτες την πρεμιέρα του νέου κύκλου της σειράς, να δακρύσουν.

Η σειρά που έγραψε τηλεοπτική ιστορία στα ’90s, το Beverly Hills 90210, ή Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, όπως τη γνωρίσαμε εδώ, επέστρεψε στις τηλεοπτικές οθόνες στις 7 Αυγούστου 2019, με νέα επεισόδια και τους ίδιους πρωταγωνιστές, κατά 19 χρόνια μεγαλύτερους. Μπράντον, Μπρέντα, Κέλι, Ντόνα, Άντρεα και Στιβ συναντήθηκαν ξανά. Από την παρέα, όμως, απουσίαζε ο αγαπημένος Ντίλαν, ο Λουκ Πέρι. Ο ηθοποιός πέθανε τον περασμένο Μάρτιο σε ηλικία 52 ετών μετά από εγκεφαλικό και όπως ήταν αναμενόμενο οι συντελεστές τον αποχαιρέτισαν στο φινάλε του πρώτου επεισοδίου.

Λίγο πριν το φινάλε του επεισοδίου, η «Κέλι» και η «Ντόνα», με μάτια βουρκωμένα, παρακολουθούν στην τηλεόραση μια χαρακτηριστική σκηνή με τον «Μπράντον» και τον «Ντίλαν». Ο Λουκ Πέρι λέει στη συγκεκριμένη σκηνή: «Καλώς ήρθες στον παράδεισο φίλε! Καλώς ήρθες στο όνειρό σου»! Η εικόνα παγώνει και οι συντελεστές αποχαιρετούν τον ηθοποιό γράφοντας: «Για τον φίλο μας, Luke Perry. 1966 – 2019».

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Beverly Hills 90210, έγινε χθες το βράδυ στην Αμερική και αυτοί είναι οι τίτλοι αρχής:

Πηγή: www.newsone.gr