Έγκλημα στην Κρήτη: Για κτηματικές διαφορές σκότωσε τον αδερφό του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τραγική κατάληψη είχε η έντονη λογομαχία ανάμεσα σε δύο αδέλφια, στην Ασή Γωνιά Χανίων, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ένας εξ αυτών φέρεται να πυροβόλησε εναντίον του αδελφού του τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Οι δύο άνδρες, διαπληκτίστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες και με άγνωστη αφορμή, ενώ πολύ γρήγορα η αυτοκυριαρχία του ενός και μικρότερου σε ηλικία χάθηκε με αποτέλεσμα να βγάλει όπλο και να πυροβολήσει εναντίον του ηλικιωμένου αδελφού του.

Στο σημείο της οικογενειακής τραγωδίας βρίσκονται άνδρες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ, αλλά και ιατροδικαστής για την πρώτη αυτοψία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νεκρός είναι ένας 75χρονος, η σορός του οποίου έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου για τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του αδελφοκτόνου, ηλικίας περίπου 55 χρόνων.

Οι πρώτες ενδείξεις στρέφουν την αστυνομική έρευνα στην κατεύθυνση της ύπαρξης κτηματικών διαφορών που είχαν κλονίσει τις σχέσεις των δύο ανδρών μεταξύ τους.

Πηγή: cretapost