Για κακούργημα διώκεται ο παιδίατρος της Θήβας – Αρνείται ότι ασελγούσε στα παιδάκια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά και τη δεύτερη καταγγελία σε βάρος του.
Ο γιατρός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.
Τι υποστηρίζουν οι δύο καταγγέλλουσες - Τι λέει ο δικηγόρος του στο newsIT.gr
Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία!

Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκαν στον 60χρονο παιδίατρο της Θήβας, για αποπλάνηση και ασέλγεια ανηλίκου και για αθέμιτη φωτογράφηση.

Μετά και την δεύτερη καταγγελία σε βάρος του, ο εισαγγελέας έλαβε την παραπάνω απόφαση. Την ίδια ώρα, ο γιατρός αρνείται όλες τις κατηγορίες και τις πράξεις που έχουν καταγγελθεί σε βάρος του και υποστηρίζει ότι οι καταγγέλλουσες έχουν πέσει σε αντιφάσεις. Αυτά είπε ο δικηγόρος του, Νίκος Γεωργούσης, μιλώντας στο newsIT.gr… «Με είχε παρενοχλήσει κι εμένα ο παιδίατρος»

Μετά τον αρχικό σάλο που προκάλεσε η πρώτη καταγγελία σε βάρος του γιατρού, από ένα 8χρονο κοριτσάκι, ήρθε και μια δεύτερη να συμπληρώσει το παζλ της φρίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr, χθες το βράδυ μια 28χρονη σήμερα κοπέλα, πήγε σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας και έκανε μήνυση σε βάρος του γιατρού, τον οποίο κατηγορεί για ασελγείς πράξεις που έγιναν πριν από 15 χρόνια. Όταν δηλαδή, εκείνη ήταν 13 ετών…Το χρονικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης

Η πρώτη αποκάλυψη σε βάρος του γιατρού, προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό καθώς αφορά ασέλγεια σε κοριτσάκι 8 ετών! Και ήταν αυτή η πρώτη καταγγελία, που οδήγησε στη σύλληψη του γιατρού της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Θηβών!

Το περιστατικό έγινε σύμφωνα με την καταγγελία το πρωί της Μεγάλης Τρίτης όταν ο γιατρός κλήθηκε να εξετάσει το 8χρονο κοριτσάκι. Όπως αποκάλυψε η μικρούλα στην 40χρονη μαμά της, ο  γιατρός προχώρησε σε ασελγείς πράξεις και συγκεκριμένα σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας στους αστυνομικούς, έβαλε το κοριτσάκι να του θωπεύσει τα γεννητικά του όργανα!

Ο γιατρός, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στις 11:00 το πρωί…

Ρεπορτάζ: Γιάννα Σουλάκη

Πηγή: www.newsit.gr