Θεσσαλονίκη: Άγρια ληστεία με ύβρεις σε κλινική – Γκρέμισαν τοίχο και βούτηξαν το χρηματοκιβώτιο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το σοκ της ζωής τους, έζησαν οι 4 υπάλληλοι που βρέθηκαν απέναντι στους οπλισμένους ληστές. Ο συναγερμός ηχούσε αλλά οι δράστες συνέχιζαν απτόητοι...

Στόχος ληστών έγινε, στις 03.30 τα ξημερώματα, ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα στο Πανόραμα στη Θεσσαλονίκη, όπου τέσσερις άγνωστοι εισέβαλαν με βαριοπούλες στον χώρο υποδοχής της κλινικής και αφού ακινητοποίησαν ισάριθμους υπαλλήλους, αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο με άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες ζήτησαν από τους υπαλλήλους της κλινικής να μείνουν ακίνητοι. Στη συνέχεια έσπασαν την πόρτα ενός γραφείου και άρχισαν να γκρεμίζουν τον τοίχο προκειμένου να αφαιρέσουν ένα από τα δύο χρηματοκιβώτια που βρίσκονταν εκεί.

Παρέμειναν στην κλινική περίπου επτά λεπτά. Από τη στιγμή που έσπασαν την πόρτα του γραφείου και μέχρι την αποχώρησή τους ηχούσε το σύστημα του συναγερμού. Αφού πήραν το χρηματοκιβώτιο επιβιβάστηκαν στο όχημά τους και έγιναν καπνός. Περιπολικά της άμεσης δράσης «χτένιζαν» για αρκετές ώρες την περιοχή, όμως οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.«Ο δράστης έβριζε στα ρωσικά»

Υπάλληλος της κλινικής δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο ένας από τους δράστες έβριζε στα ρώσικα και ζητούσε με νοήματα από το προσωπικό να παραμείνει ήρεμο για να μην πάθει κανένας κακό.

Άλλος υπάλληλος είπε στην κατάθεσή του ότι δεν είδε να κρατάει κάποιος από τους ληστές όπλο. Η ίδια μαρτυρία αναφέρει ότι τα τέσσερα άτομα ήταν γεροδεμένα και απολύτως ψύχραιμα καθώς δεν πτοήθηκαν από τον συναγερμό.Οι εικόνες στην κλινική μετά το χτύπημα

Εμπρησμός σε ΑΤΜ στην Αγίου Δημητρίου

Εμπρησμός σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) καταγράφηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστοι έβαλαν φωτιά, στις 2.10 μετά τα μεσάνυχτα, σε ΑΤΜ που βρίσκεται σε υποκατάστημα τράπεζας επί της οδού Αγίου Δημητρίου.

Στο σημείο μετέβη η Πυροσβεστική για την κατάσβεση της φωτιάς. Προκλήθηκαν φθορές στο ΑΤΜ-«στόχο», ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν. Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

Πηγή: thestival.gr