Ο Πολάκης το έκαψε στον Κραουνάκη, χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο και έβαλε φωτιά στο Σαββατόβραδο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Φωτιά» στο χθεσινό σαββατόβραδο έβαλε ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, κλείνοντας πρώτο τραπέζι… πίστα στο κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο δημοφιλής συνθέτης και ερμηνευτής Σταμάτης Κραουνάκης. 

Λίγες μόλις μέρες έπειτα από την ανάρτηση του κ. Κραουνάκη περί της… αγάπης την οποία τρέφει για τον «τσαμπουκαλή» υπουργό Υγείας, ο κ. Πολάκης ανταπέδωσε τη φιλοφρόνηση, δίνοντας το «παρών» στο κέντρο Γραμμές.

Ο υπουργός Υγείας δημοσίευσε, μάλιστα, δυο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στο πρώτο γνωστοποιεί πως είναι «Στο Σταμάτη Κραουνάκη στις “Γραμμές”. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με αδελφική παρέα συναδελφοξαδερφοσυντροφοκουμπαρων»…

Στο δεύτερο βίντεο, το οποίο συνοδεύεται με το σχόλιο «έτσι για να σκάσουν οι εχθροί μας!!!» εμφανίζεται να χορεύει ζεϊμπέκικο, επί σκηνής, με ποικίλες χορευτικές φιγούρες -ακόμα και πέφτοντας στο πάτωμα- και με υπόκρουση το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου».

Υπενθυμίζουμε πως προ ημερών, ο ιστότοπος FAQ πόσταρε μια δήλωση του Σταμάτη Κραουνάκη στην οποία φερόταν ότι έλεγε:  «Εζησα την εποχή που μοιράζανε τις μίζες 50-50 !… Γι αυτό μην ξαναδώ και μην ξανακούσω τις μ…ες που γράφετε και λέτε για τον Παύλο Πολάκη. Τον λατρεύω και θα ήμουν μαζί του σε όποιον κόμμα κι αν ήταν. Μου πάει ο Παύλος Πολάκης. Πως να το πω…».

Μέσα από τον του προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο κ. Κραουνάκης διέψευσε την συγκεκριμένη δήλωση, υπογραμμίζοντας, όμως, το εξής: «Λοιπόν παιδιά πουθενά δεν έχω δώσει συνέντευξη ή τέτοια δήλωση. Αγαπώ Πολάκη, μ’ αρέσει ο τσαμπουκάς του είναι ο μόνος που τολμά».