Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέβασε αυτό το βίντεο και έγινε αμέσως viral

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε μία βόλτα στη χιονισμένη Θεσσαλονίκη, και με ένα βίντεο έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο, Δείτε τις εικόνες από τη χιονισμένη Θεσσαλονίκη.

Καιρός με την Ελλάδα να είναι στην κυριολεξία ντυμένη στα λευκά θα κυριαρχήσει και τα επόμενα 24ωρα, καθώς η πρόγνωση καιρού για τις επόμενες ώρες δείχνει… βαρύ χειμώνα. Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ, αλλά και το meteo.gr, σήμερα, Σάββατο, στα βορειοδυτικά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο, χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά, καθώς και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας, κατά τόπους πιο πυκνές στην κεντρική – ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τις Σποράδες και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, που βαθμιαία από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Μεμονωμένες καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές, κυρίως στα νότια.

Καιρός Αθήνα: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα με χιονόνερο ή χιόνι κατά διαστήματα στα βόρεια και πιθανώς πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα υπόλοιπα. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 0 μηδέν έως 6 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με χιονοπτώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους πυκνές. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στο Θερμαϊκό 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από -3 έως 2 βαθμούς Κελσίου.

Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, έκανε βόλτα στη χιονισμένη Θεσσαλονίκη, ανέβασε αυτό το βίντεο στο Facebook, και έγινε αμέσως viral.

Χιονιάς Θεσσαλονίκης αργά το βράδυ 4 Ιανουαρίου 2019

Gepostet von Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou am Freitag, 4. Januar 2019

Η πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου, όπως παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Πηγή: www.newsit.gr