Υπάτιος Πατμάνογλου: Αυτή είναι η πανέμορφη γυναίκα που θα παντρευτεί

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνθρωπος που έχασε τα αγαπημένα του πρόσωπα εν ριπή οφθαλμού, ενάμιση χρόνο μετά την αδιανόητη τραγωδία ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στη ζωή του και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη νέα του σύντροφο, στις αρχές Δεκεμβρίου. Ποια είναι η γυναίκα που θα παντρευτεί.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη νέα σύντροφο Εμμανουέλα Βογιατζή. Μπορεί η αλλαγή σελίδας που αποφάσισε ο Υπάτιος Πατμάνογλου να έγινε ευρέως γνωστή χθες, από την εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου, ωστόσο πριν λίγες ημέρες, στη γιορτή του, είχε κάνει ο ίδιος την αποκάλυψη. Συγκεκριιμένα, είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ένα post, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, στην οποία έγραφε:

«Η ζωή προχωράει με τις χαρές και τις λύπες της κι εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε. Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας. Εύχομαι από καρδιάς ότι ευχή πήρα να σας τη δώσει ο θεός διπλή. Χρόνια μου πολλά».

Η όμορφη γυναίκα είναι δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Μεγάρων όπου ζει μόνιμα και είναι ιδιαίτερα γνωστή στην τοπική κοινωνία, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στις τελευταίες εκλογές πήρες από τις περισσότερες ψήφους και βγήκε πανηγυρικά!

Σε κάθε περίπτωση ο Υπάτιος Πατμάνογλου, παντρεύεται σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις αρχές Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Υπάτιος Πατμάνογλου γνώρισε τη νέα σύντροφό του, με την οποία θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μέσω Facebook, ενώ βοήθησαν και κάποιοι κοινοί γνωστοί.

Πρόκειται για μια κοπέλα γνωστή στην τοπική κοινωνία των Μεγάρων, η οποία ασχολείται με τα κοινά και είναι ιδιαίτερα αγαπητή. Συγγενής του Πατμάνογλου, μιλώντας στην εκπομπή, είπε ότι φυσικά δεν ξεχνάει τη γυναίκα του και το παιδί του, εξακολουθεί να μιλάει γι’ αυτούς παντού και πάντα, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Και αυτό είναι κάτι που θέλει και ο ίδιος ο Πατμάνογλου, αλλά και οι άνθρωποι γύρω του.

Ερωτηθείς για το πόσο καιρό είναι μαζί με τη νέα του σύντροφο ο Υπάτιος Πατμάνογλου, απάντησε ότι εκείνος τους βλέπει στο χωριό εδώ και τέσσερις με πέντε μήνες. Ο πατήρ Πολύευκτος, από την πλευρά του, σημείωσε: «Ευχόμαστε στο ζευγάρι να είναι ενωμένο μέχρι τα βαθιά γεράματα και σε τούτη τη ζωή και στην αιώνια. Εμείς προσευχηθήκαμε, θα προσευχηθούμε”.

Παντρεύεται ξανά ο Υπάτιος Πατμάνογλου

Θυμίζουμε ότι τον Φεβρουάριο του 2017, ο Υπάτιος Πατμάνογλου, στάθμευσε το αυτοκίνητό του στην άκρη της εθνικής οδού για να πάει στην τουαλέτα, αφήνοντας μέσα σε αυτό την σύζυγο και το μικρό τους αγοράκι. Μέχρι να επιστρέψει, έπεσε πάνω στο ΙΧ της οικογένειας, η Πόρσε του γιου του επιχειρηματία των Jumbo.

Στις φλόγες έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων, η σύζυγος και το αγοράκι του Υπατιου Πατμάνογλου. Ο ίδιος, αντίκρισε την φρικτή εικόνα, μόλις βγήκε έντρομος από τις τουαλέτες…

Πηγή: Μαζί σου