Μυτιλήνη: Άγριο ξύλο για τη μεγάλη ελληνική σημαία που ζωγράφιζαν – Οι πρώτες προσαγωγές.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επεισόδια σημειώθηκαν, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στη βόρεια παράκαμψη της Μυτιλήνης στο ύψος του νεκροταφείου της Αγίας Κυριακής. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά...

Επεισόδια σημειώθηκαν, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στη βόρεια παράκαμψη της Μυτιλήνης στο ύψος του νεκροταφείου της Αγίας Κυριακής. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ομάδα νεαρών συγκρούστηκε με άλλη ομάδα που έγραφε συνθήματα και ζωγράφιζε μια μεγάλη ελληνική σημαία.

Η Αστυνομία προέβη στην προσαγωγή έξι ατόμων, ενώ έγινε γνωστό ότι πραγματοποιείται προανάκριση για τη διαπίστωση διάπραξης αδικημάτων που διώκονται αυτεπάγγελτα κι αυτό γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουν υποβληθεί μηνύσεις.
Άγριο ξύλο σε ταβέρνα της Χίου

Στο νοσοκομείο κατέληξαν μαγαζάτορας και πελάτης ταβέρνας κατά την διάρκεια γλεντιού στη Χίο. Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή το βράδυ (14-09-2018) όταν το γλέντι φούντωνε. Ως πελάτης ήρθε με την παρέα του στο μαγαζί 50χρόνος Ελληνοαμερικάνος όμως ήπιε λίγο παραπάνω και άρχισε να προκαλεί φθορές.

Έσπαγε πιάτα ποτήρια αντικείμενα και άρχισε να παρενοχλεί πελάτες που χόρευαν. Ο μαγαζάτορας του έκανε συστάσεις ευγενικά για να αποχωρήσει από το μαγαζί όμως εκείνος μετά από λίγο τον περίμενε σε ένα σημείο απόμερο του μαγαζιού που τον εντόπισε και άρχισε να τον χτυπά.

Αποτέλεσμα του ξυλοδαρμού ήταν ο μαγαζάτορας να καταλήξει στο νοσοκομείο ενώ 50χρονος Ελληνοαμερικανός που προξένησε τη φασαρία κατέληξε και αυτός στο νοσοκομείο. Αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Σκυλίτσειο και οι δύο αποχώρησαν…

Πηγή: chiosin.gr – ΑΠΕ ΜΠΕ