H Tίφανι Τραμπ στη Μύκονο, η συνάντηση με το δήμαρχο του νησιού και το παρασκήνιο του ταξιδιού της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ως έναν εκ των κορυφαίων και ασφαλέστερων τουριστικών προορισμών παγκοσμίως, θεωρεί η οικογένεια του Πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ την κοσμοπολίτικη Μύκονο.

Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι η αγαπημένη του κόρη, Τίφανι αποδέχτηκε την πρόσκληση που είχε απευθύνει στην οικογένεια Τραμπ ο δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Λευκό Οίκο για τον εορτασμό της Ημέρας Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Τίφανι Τραμπ έμεινε ενθουσιασμένη από την επίσκεψή της στη Μύκονο, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένη τόσο από το μοναδικό μυκονιάτικο τοπίο όσο και από την απαράμιλλη μυκονιάτικη φιλοξενία, καθώς επίσης από της παραλίες και τη νυχτερινή διασκέδαση του νησιού.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται πλήρως από την ανάρτηση που έκανε η κόρη του Πλανητάρχη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram - με την ίδια και φόντο το μυκονιάτικο ηλιοβασίλεμα - σχολιάζοντας «take me back».

Για το ταξίδι της Τίφανι Τραμπ στη Μύκονο χρειάστηκε να συνεργαστούν αρμονικά και αποτελεσματικά μια σειρά από υπηρεσίες, όπως η Αμερικανική Πρεσβεία στην Ελλάδα, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., οι Αστυνομικές και Λιμενικές Αρχές της Μυκόνου, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και ο Δήμος Μυκόνου.

Η Τίφανι Τραμπ κατά την επταήμερη παραμονή της στο νησί των Ανέμων συνοδευόταν από πολυπληθή ομάδα των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, ενώ για την ασφάλειά της συνέδραμαν και επίλεκτοι άνδρες της Υπηρεσίας Προστασίας Αλλοδαπών Αξιωματούχων και Ευπαθών Στόχων.

Την ξενάγηση της Τίφανι ανέλαβε ο δήμαρχος του νησιού, Κωνσταντίνος Κουκάς, ο οποίος μάλιστα της δώρισε τις έντυπες εκδόσεις του Δήμου Μυκόνου και ψηφιδωτό με ένα από τα περίφημα λιοντάρια της Δήλου.

1

Η Τίφανι Τραμπ έζησε από κοντά και τη φημισμένη νυχτερινή διασκέδαση της Μυκόνου, ενώ επισκέφθηκε και αρκετές από τις παραλίες του νησιού και τον παραδοσιακό οικισμό. Η ίδια εμφανιζόταν χαλαρή και οικεία, σύμφωνα με μαρτυρίες Μυκονιατών.

Την κόρη του Πλανητάρχη συνόδευσε στο αεροδρόμιο για το ταξίδι της επιστροφής - με αεροσκάφος της γραμμής - ο δήμαρχος Μυκόνου, ο οποίος απηύθυνε εκ νέου πρόσκληση σε ολόκληρη την οικογένεια Τραμπ για το καλοκαίρι του 2019!

Δείτε το βίντεο:

Μάλιστα, η φετινή επίσκεψη της μικρής κόρης του Ντόναλντ Τραμπ στη Μύκονο θεωρείται - σε συνδυασμό με το γεγονός ότι επιφυλάχθηκε την επόμενη φορά να επισκεφτεί και τη Δήλο - ως προπομπός για οικογενειακή «απόβαση» των Τραμπ εντός της επόμενης τουριστικής περιόδου!

Τη μεγάλη «επιτυχία» της επίσκεψης της Τίφανι Τραμπ στο νησί των Ανέμων πιστώνεται ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, ο οποίος διατήρησε επικοινωνία με την οικογένεια Τραμπ μετά την επίσκεψή του στο Λευκό Οίκο.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η ενδεχόμενη επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2019 - η πρώτη για Πρόεδρο των ΗΠΑ μετά από δεκαετίες - θα αποτελέσει σημαντική επιβεβαίωση και θα συμβάλει στην εδραίωση της Μυκόνου ως κορυφαίου παγκόσμιου τουριστικού προορισμού.

Πηγή: cnn.gr