Το PIRAEUSPRESS στην συνέντευξη τύπου των θρυλικών SCORPIONS!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


γράφει η Δήμητρα Τσιαούση

Παραβρεθήκαμε στη συνέντευξη τύπου της συναυλίας των θρυλικών SCORPIONS στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με αθρόα προσέλευση του δημοσιογραφικού κόσμου για να πάρουμε μια καλή γεύση ροκ πριν τη μεγάλη συναυλία στις 16 Ιουλίου στο ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΣΤΑΔΙΟ.

Πρωτοστατούντες μουσικοί των SCORPIONS ήταν ο KLAUS MEINE και ο RUDOLF SCHENKER, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Κρατικής Ορχήστρας ΑΘΗΝΏΝ Στέφανος Τσιαλής και η Μαρία Παπαλάμπρου από την οργανωτική εταιρία ROBIN4ARTS.

Σε κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού, οι μουσικοί  KLAUS MEINE και RUDOLF SCHENKER εξέφρασαν την μεγάλη τους αγάπη για την Ελλάδα, ενώ δήλωσαν ενθουσιασμένοι και έτοιμη να μας «ροκάρουν σαν ανεμοστρόβιλους» στην επερχόμενη συναυλία των Θρύλων της Μουσικής! Δεν είναι απλά μια συναυλία, όπως δήλωσαν, αλλά αποτελεί πολιτιστικό γεγονός και μια δυνατότητα να κάνει κάτι καινούριο μουσικά το συγκρότημα στο ιστορικό χώρο του Καλλιμάρμαρου. Μάλιστα, ο RUDOLF SCHENKER γνωρίζει από τον πατέρα του την φιλοσοφία και την συνεισφορά του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού νιώθοντας δέος για αυτό.

Τη συνέντευξη προλόγισε η Μαρία Παπαλάμπρου καλωσορίζοντας τους μουσικούς στην Ελλάδα και μας εκμυστηρεύτηκε ότι η σκέψη αυτή για την πραγματοποίηση της συναυλίας έχει τις ρίζες της δυο χρόνια πριν και επί τέλους θα γίνει πραγματικότητα.

Ο Στέφανος Τσιαλής, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Κρατικής Ορχήστρας ΑΘΗΝΏΝ, παραλληλίζοντας αυτό το πολιτιστικό γεγονός με μια γέφυρα τόσο προσωπική όσο και συνολική, δήλωσε ότι είναι μια πρόκληση για την Ορχήστρα να συναντηθούν με τη ροκ μουσική, σε ένα «πάντρεμα» του Ροκ και της Συμφωνικής Ορχήστρας Αθηνών. Θεωρούν ότι είναι τιμή τους να συνεργαστούν με μουσικούς τέτοιας αξίας και βεληνεκούς.

Aξίζει να σημειωθεί ότι το Fun Club των SCORPIONS της Ελλάδας χαιρετίζοντας την εκδήλωση κέρασαν ένα μπουκάλι κρασί τους μουσικούς οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν θετικά από την κίνηση!

Εν αναμονή της μεγάλης συναυλίας των Θρύλων, λοιπόν!