

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής, με τον συνδυασμό «Αττική- Γιάννης Σγουρός- Μόνο με έργο» ανακοίνωσε ο νυν περιφερειάρχης.
Συγχρόνως, ο κ. Σγουρός ανακοίνωσε τους πρώτους 130 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στους οκτώ τομείς, ενώ επισήμανε τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα της υποψηφιότητάς του.
«Σήμερα, όσο ποτέ, απαιτούνται συμπεριφορές και στάσεις ευθύνης. Όχι λόγια, όχι διακηρύξεις, όχι υποσχέσεις. Η Ελλάδα, η πατρίδα μας, βρίσκεται σε εποχή δοκιμασίας. Έχουμε όλοι μας υποχρέωση, από όποια θέση κι αν βρισκόμαστε και όποια ιδιότητα έχουμε, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Για μένα, η αυστηρή προσήλωση στον ρόλο του περιφερειάρχη ήταν και είναι κανόνας που όρισε και ορίζει τη στάση μου. Την αντιμετώπιση των προβλημάτων με αποκλειστικά αυτοδιοικητικά κριτήρια» δήλωσε ο κ. Σγουρός.
Μεταξύ των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, το 40,5% είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, το 32,1% είναι δημόσιοι υπάλληλοι και το 19,8% είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι. Το 40% είναι κάτω των 45 ετών και το 30% είναι γυναίκες.
Δείτε ΕΔΩ ποιοι είναι οι 130 πρώτοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που ανακοίνωσε ο Γιάννης Σγουρός
ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ
Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.
Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.
