ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Νικόλαος Γρυπαίος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου, ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ, θα είναι ο Νικόλαος Γρυπαίος.

Διαβάστε ένα σύντομο βιογραφικό του υποψηφίου:


Γιος του Παντελή Γρυπαίου και της Ρουμπίνης Οικονομάκη.

Αστυνομικός στο επάγγελμα, έγγαμος με τη Χρυσούλα Τσατσαρού, πατέρας δύο τέκνων, της Κωνσταντίνας και του Παντελή.

Είμαι γνήσιος Πειραιώτης και βιώνω σε καθημερινή βάση τα προβλήματα των Πειραιωτών. Προσπαθώ με τη βοήθεια του Θεού να είμαι χρήσιμος στους συνδημότες μου και γενικότερα.

Πιστεύω πάντα στην πραγματική φιλία. Η σχέση μου με το Δήμαρχο είναι τέτοια, ώστε πιστεύω ότι στο μέγιστο του δυνατού θα μπορώ να φαίνομαι χρήσιμος στους συνδημότες μου Πειραιώτες και στα προβλήματά τους.

Ο Δήμαρχός μας έχει επιτελέσει έργο και θα επιτελέσει ώστε ο Πειραιάς να είναι η Πρώτη Πόλη της Ελλάδας και ειδικότερα της Ευρώπης.Άλλωστε, το έργο του αναφέρεται στο πρόγραμμά του. Αυτός είναι και ο λόγος που για άλλη μια φορά συστρατεύθηκα οικειοθελώς και χωρίς κανένα προσωπικό όφελος και υστεροβουλία δίπλα του,στον αγώνα του.

Πιστεύω ότι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, τον Πειραιά μας ,όπου γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και ζούμε, θα τον έχει πρότυπο πόλης. Λίγο πολύ,όσοι με γνωρίζουν,ξέρουν τους προβληματισμούς μου και τον χαρακτήρα μου.

Γι' αυτό και ζητώ την υποστήριξη και την ψήφο σας.

Με σεβασμό,αγάπη κι εντιμότητα, Νικόλαος του Παντελή Γρυπαίος


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.