ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος η Έρρικα Ανδριανοπούλου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου, ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ, θα είναι η Έρρικα Ανδριανοπούλου.


Διαβάστε ένα σύντομο βιογραφικό της υποψήφιας: 



Γεννήθηκα στον Πειραιά το 1981.

Ολοκληρώνοντας τα σχολικά μου χρόνια στο Αρσάκειο Τοσίτσειο
Σχολείο, σπούδασα βαλκανικές σπουδές στο Αριστοτέλειο 
Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, καθώς και ευρωπαϊκές σπουδές
στην Αγγλία (University of Bath) και την Γαλλία (Institute de
Sciences Politiques). Γνωρίζω πέντε γλώσσες, γεγονός που με βοήθησε σημαντικά να εργαστώ και να ταξιδέψω στο εξωτερικό.

Η επαγγελματική μου πορεία ξεκίνησε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες και την Δυτικοευρωπαϊκή Ένωση στο Παρίσι. Συνέχισα ως Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Θεμάτων στον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, κ. Σ.Σπυρίδωνα, κατόπιν ως βοηθός του Καθηγητή του Yale, κ. Κωνσταντίνου Χορτάτου, καθώς και ως επιστημονικός συνεργάτης στο πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Βασίλη Ι. Μιχαλολιάκου.

Η οικογένειά μου έχει μακρά εμπορική παράδοση από το 1930, αλλά και διαδραμάτισε πρωταρχικό ρόλο στην αθλητική ιστορία του Πειραιά, με τον παππού μου, Λεωνίδα Ανδριανόπουλο έναν εκ των πέντε αδελφών που ίδρυσαν το 1925 την ομάδα του Ολυμπιακού.Ως τρίτη γενιά εμπόρων, δραστηριοποιούμαι στην οικογενειακή μου επιχείρηση και συγχρόνως ασχολούμαι με το αντικείμενο των σπουδών μου, στις δημόσιες και διεθνείς σχέσεις του Δήμου Πειραιά.

Όραμα και στόχος μου είναι να συμβάλω στην πολιτιστική άνθηση του Πειραιά, στην εξωστρέφεια του, αλλά και στην εγκαθίδρυση της διεθνούς του παρουσίας, γεγονός που αναμφισβήτητα θα προσδώσει κύρος, καθώς και οικονομική και τουριστική ανάπτυξη στην πόλη. Συγχρόνως, με ενδιαφέρει τόσο η καθημερινή εικόνα
της πόλης μου, όσο και η κοινωνική ευημερία και η ποιότητα ζωής των δημοτών της, τομείς στους οποίους θα ήθελα να προσφέρω σημαντικά με την εκλογή μου. Πιστεύω ιδιαίτερα στην επικοινωνία και τη συνεργασία δημοτών-δημοτικής αρχής, αφού κατά τη διάρκεια της θητείας του νυν Δημάρχου, Βασίλη Μιχαλολιάκου,
αποδείχθηκε ότι ήταν ο μοναδικός τρόπος επιτυχούς υλοποίησης των στόχων και επίλυσης σοβαρών προβλημάτων που μάστιζαν την πόλη μας. Οι Πειραιώτες πια συμμετέχουμε στα κοινά, είμαστε ενεργοί δημότες.

Η επιθυμία μου και το μήνυμά μου είναι..”ένα βήμα μπροστά”.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.