Το μήνυμα του Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ από άμβωνος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με την ευκαιρία της πανήγυρης του Ι.Ν. Ρόδου του Αμάραντου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ απέδειξε για ακόμη μια φορά τον ενωτικό χαρακτήρα της πειραϊκής εκκλησίας.

Το βράδυ της Παρασκευής μετά τον Ακάθιστο Ύμνο αναφέρθηκε στους παρευρισκόμενους στον Ιερό Νάό "Ρόδον Αμάραντον" (Παναγίτσα) και μεταξύ των άλλων είπε: 

«Μαζί μας βρίσκεται ο Δήμαρχος Πειραιά και φίλος της εκκλησίας Βασίλης Μιχαλολιάκος».

Αρκετοί έσπευσαν να ερμηνεύσουν τη φράση του Μητροπολίτη Πειραιά ως μήνυμα-απάντηση στα δημοσιογραφικά σενάρια που διακινήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει η Μητρόπολη Πειραιά στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές.

Εμείς κατανοήσαμε-κάτι που ήδη γνωρίζαμε-ότι ο κ. Σεραφείμ αποτελεί σημείο αναφοράς για την πνευματική ζωή του Πειραιά και δύναμη ενότητας.

Καθώς επίσης διαπιστώσαμε για ακόμη μια φορά μέσω των λεγομένων του, τις άριστες σχέσεις που διατηρεί με τον νυν Δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκογεγονός που μόνο προς όφελος του Πειραιά και του πειραϊκού λαού μπορεί να εκφραστεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.




ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ