Αφισοκόλληση Θοδωρή Δρίτσα σε ολόκληρο τον Πειραιά! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τις προηγούμενες ημέρες δεχθήκαμε αρκετές καταγγελίες σχετικά με τη μαζική αφισοκόλληση που πραγματοποίησε το επιτελείο του Βουλευτή Α΄ Πειραιά και υπ. Δημάρχου Πειραιά Θοδωρή Δρίτσα.

Στην αρχή θεωρήσαμε ότι πρόκειται για ''καρφωτή'', κυκλοφορώντας όμως στους δρόμους του Πειραιά, κεντρικούς και μη, διαπιστώσαμε ότι οι αφισοκολλητές του Θοδωρή Δρίτσα δεν άφησαν γωνιά για γωνιά!

Και το πρώτο πράγμα που μας ήρθε στο μυαλό ήταν το εξής...

Μα καλά, οι υπέρμαχοι της προστασίας του περιβάλλοντος, οι μαχητές του σωστού και του δίκαιου, εκείνοι που έρχονται να σώσουν τον Πειραιά, είναι δυνατόν η πρώτη προεκλογική τους κίνηση με την οποία επιθυμούν να απευθυνθούν στον πειραϊκό λαό, να είναι η μαζική αφισοκόλληση του κατά τα άλλα συμπαθή Θοδωρή Δρίτσα σε κάθε γωνιά του Πειραιά;

Πού πήγε η ευαισθησία τους; Πού πήγε η ανησυχία τους για την καθαριότητα της πόλης; Εκτός αν θεωρούν ότι ο κ. Δρίτσας αποτελεί αξιοθέατο και θα πρέπει οι κάτοικοι και επισκέπτες του Πειραιά να είναι η πρώτη εικόνα που αποκομίζουν όταν εισέχονται ή κινούνται στην πόλη!


Αν πάλι το στενό του επιτελείο θεωρεί ότι με αυτήν την κίνηση ο κόσμος θα πεισθεί και θα ακολουθήσει τον Θοδωρή Δρίτσα... από τα μηνύματα που λαμβάνουμε να γνωρίζουν ότι μάλλον το αντίθετο πέτυχαν!

Εν έτει 2014 δεν μπορεί να ακολουθούμε λογικές περασμένων δεκαετιών, ειδικά από πολιτικούς που αυτοαποκαλούνται προοδευτικοί, αριστεροί, ευαισθητοποιημένοι κλπ κλπ.

Για εμάς κανονικά, θα έπρεπε ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος να πάρει πρωτοβουλία ζητώντας από τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών την αυστηρή απαγόρευση αφισοκόλλησης και διανομής φυλλαδίων στο δρόμο άμεσα, κάτι που όπως μαθαίνουμε έχει ήδη συζητήσει με το στενό του επιτελείο.

@ Ο Πειραιάς αλλάζει... όσο και να θέλουν κάποιοι να τον κρατήσουν κολλημένο στο χθες!




ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.




ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ