Σαράντος Ευσταθόπουλος: Γιατί είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υπάρχουν αρκετές παράμετροι που παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή του προσώπου που θα ψηφίσουμε! Πέραν της ιδεολογίας, της συγγένειας, της φιλίας, της υποχρέωσης, που αποτελούν σημαντικούς παράγοντες επηρεασμού των ψηφοφόρων (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι τα πλέον ενδεδειγμένα κριτήρια), υπάρχουν και αντικειμενικοί λόγοι, όπως είναι το βιογραφικό, η εντιμότητα, η προσφορά, το όραμα, η εμπιστοσύνη.

Τείνω να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι τουλάχιστον η νέα γενιά ψηφοφόρων θα ψηφίσει στις επικείμενες εκλογές με βάση αυτά τα αντικειμενικά κριτήρια. Καθώς επίσης και ένα μεγάλο κομμάτι των 50+, που αναθεώρησαν πλήρως τα τελευταία 3-4 χρόνια.

Αρκεί βέβαια οι 20άρηδες και 30άρηδες να προέλθουμε στις κάλπες! Αυτό είναι το σημαντικότερο όλων.

Συμφωνώ λοιπόν κι εγώ με την επιλογή υποψηφίων βάσει αντικειμενικών κριτηρίων και αφού πρώτα τους γνωρίσουμε!

Για αυτό και ζητώ, από όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για την πορεία και προοπτική του Πειραιά, να με γνωρίσουν, να με κρίνουν αυστηρά και να με ψηφίσουν ή να με καταψηφίσουν βάσει της δικής τους αξιολόγησης!

Να με γνωρίσουν μέσω της αθρογραφίας μου για τα θέματα του Πειραιά και όχι μόνο, μέσω του βιογραφικού μου, της πορείας μου στα κοινά του Πειραιά τα τελευταία 8 χρόνια, μέσω της επαγγελματικής μου ενασχόλησης που στόχο έχει την ενημέρωση των Πειραιωτών για όσα συμβαίνουν στην πόλη μας (PiraeusPress.gr).

Να γνωρίσουν έναν νέο άνθρωπο όχι μόνο στην ηλικία (αυτό δεν αρκεί, ενίοτε είναι και παγίδα!) αλλά και στο μυαλό και στις ιδέες, που γεννήθηκε, μεγάλωσε και εξακολουθεί να διαμένει και να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Πειραιά.


Που γνωρίζει τα προβλήματα της πόλης, που περπατά στις γειτονιές της, που κρατά καθημερινή επαφή με τους δημότες της, που νοιάζεται για τη βελτίωση της καθημερινότητας, αλλά συγχρόνως που έχει όραμα για το μέλλον και όρεξη για σκληρή δουλειά, προκειμένου σε λίγα χρόνια να χαιρόμαστε όλοι και πάλι τον ''μεγάλο Πειραιά''... τον Πειραιά που μας ενώνει, τον Πειραιά που μας κάνει υπερήφανους!

Και για το μόνο που είμαι σε θέση να δεσμευτώ, είναι για το πάθος με το οποίο θα εργαστώ δίπλα στον Δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο για την υλοποίηση αυτού του οράματος, προκειμένου όλοι μαζί να αλλάξουμε τον Πειραιά... τον Πειραιά που όπως εδώ και αρκετό καιρό γράφω μέσω της στήλης μου στην Piraeus Press, αλλάζει σημαντικά προς το καλύτερο!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ



Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ