ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Σήμερα η ομιλία Μιχαλολιάκου στον ΟΛΠ


Περισσότεροι από 2.500 Πειραιώτες αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών σήμερα στον ΟΛΠ, στην ομιλία του Βασίλη Μιχαλολιάκου, ο οποίος θα ανοίξει και επίσημα την προεκλογική περίοδο στον Πειραιά.

Στις 18:30 σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ, ο Δήμαρχος Πειραιά, αναμένεται να ανακοινώσει την εκ νέου υποψηφιότητά του, σε πανηγυρικό κλίμα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η συγκέντρωση θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αφού όπως μας έλεγε στέλεχος της Δημοτικής Αρχής που είναι σε θέση να γνωρίζει πράγματα εκ των έσω, η σημερινή ομιλία του Βασίλη Μιχαλολιάκου θα είναι ίσως η μαζικότερη που έχει πραγματοποιήσει στα 25 χρόνια πολιτικής του διαδρομής στον Πειραιά, δείγμα αναγνώρισης του έργου του από τον Πειραϊκό λαό.

Με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με το επιτελείο του Βασίλη Μιχαλολιάκου, με τη μαζική δηλαδή παρουσία των Πειραιωτών, θα επισφραγιστεί η επιτυχημένη θητεία της Δημοτικής Αρχής και θα δοθεί το έναυσμα για το ξεκίνημα της επόμενης πενταετίας.
Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Πειραιά έχει συσπειρώσει γύρω του υποψήφιους από όλους τους πολιτικούς χώρους, ακόμη ένα δείγμα της καθολικής αποδοχής που απολαμβάνει στο μεγάλο λιμάνι.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι, που σχολιάζουν, ότι η σημερινή συγκέντρωση θα περάσει μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή των επικείμενων Δημοτικών Εκλογών.

Λίγες ώρες έμειναν ακόμα για να επιβεβαιωθούν ή όχι τα στοιχεία του ρεπορτάζ.

Η Piraeus Press θα βρίσκεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ και θα σας μεταφέρει όλο το κλίμα λεπτό προς λεπτό.Διαβάστε επίσης:

Τη Δευτέρα η ομιλία Μιχαλολιάκου στον ΟΛΠ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ όλες οι πληροφορίες εδώ!

Ας ψηφίσουμε βάσει βιογραφικού στις προσεχείς εκλογές! Δείτε και το δικό μου…