ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ: Ο Θοδωρής Δρίτσας αδικεί τον εαυτό του!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με αφορμή τα λεγόμενα του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και υπ. Δημάρχου Πειραιά Θοδωρή Δρίτσα, συνεργάτες από το στενό περιβάλλον του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, απαντούν στις αστοχίες του κ. Δρίτσα τονίζοντας ότι ο ίδιος αδικεί τον εαυτό του.

Συγκεκριμένα τονίζουν:

-Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ αδικεί τον εαυτό του, επιλέγοντας να ταυτιστεί με τις απόψεις της πιο ακραίας συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ.
-Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ  αδικεί τον εαυτό του όταν δεν γνωρίζει ότι στον Πειραιά δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης χωρίς φαγητό, χωρίς γιατρό και φάρμακα, χωρίς ένα κρεβάτι να κοιμηθεί.
-Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ αδικεί τον εαυτό του όταν δεν το γνωρίζει ή δεν τον έχουν ενημερώσει ότι στο Δήμο Πειραιά όλα τα παιδιά έγιναν δεκτά στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς.
-Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ  αδικεί τον εαυτό του όταν από τη μια μιλά για αυτοδιοικούμενη αυτοδιοίκηση, όταν ο ίδιος παραμένει εγκλωβισμένος στο κόμμα του και στην “ασφάλεια” της Βουλευτικής του έδρας.
-Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ αδικεί τον εαυτό του όταν υιοθετεί άκριτα τους ισχυρισμούς μιας ομάδας ότι ξοδεύονται χρήματα δήθεν για επικοινωνιακούς σκοπούς όταν 3,5 χρόνια τώρα η Δημοτική Αρχή έχει σχεδόν μηδενίσει τα όποια έξοδα δημοσίων σχέσεων, ενώ φυσικά η δημοτική αρχή δεν έχει καμία εταιρεία επικοινωνίας ή άλλη που να προβάλλει τις εκδηλώσεις του.
 Ο Δήμος δεν πρόκειται να πάψει να λειτουργεί επειδή κάποιες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλούνται.
Η συμμαχία δημοτών-εργαζομένων-δημοτικής αρχής αλλάζει τον Πειραιά με έργα και όχι με εκθέσεις ιδεών.

Διαβάστε επίσης: