Τη Δευτέρα η ομιλία Μιχαλολιάκου στον ΟΛΠ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ όλες οι πληροφορίες εδώ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εκτός απροόπτου, ο Δήμαρχος Πειραιάς Βασίλης Μιχαλολιάκος θα ανακοινώσει την εκ νέου υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση του Δήμου, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος εμφανίζεται ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την επανεκλογή του, κάτι το οποίο θα αποδειχθεί στην ομιλία της Δευτέρας, μας έλεγε στενός συνεργάτης του Δημάρχου Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της PP, ο εκθεσιακός χώρος του ΟΛΠ, αναμένεται να κατακλυστεί από τουλάχιστον 3.000 Πειραιώτες, ώστε το μήνυμα του Βασίλη Μιχαλολιάκου να φτάσει παντού!

Ο Δήμαρχος Πειραιά θα προβεί σε σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων των 3,5 ετών δημαρχίας του και θα απευθύνει προσκλητήριο προς όλους τους Πειραιώτες.

Η ομιλία της Δευτέρας 31 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη για τις 18:30.


Η κίνηση ΜΑΤ του Δημάρχου Πειραιά

Αναμένεται κίνηση ματ του Βασίλη Μιχαλολιάκου που θα κλέψει τις εντυπώσεις!
Πρόκειται σύμφωνα με τις πληροφορίες μας για πολιτική κίνηση ουσίας και όχι εντυπώσεων.
Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ήταν εκείνος που ''καθιέρωσε'' με την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα ενόψει υποψηφιότητάς του ως Δημάρχου Πειραιά, μια νέα πολιτική ηθική στην αυτοδιοίκηση, η οποία ακολουθείται πιστά σήμερα από όλους τους πολιτικούς (βλέπε Ρένα Δούρου, Άρη Σπηλιωτόπουλο κλπ).

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, από την Τρίτη 1η του Απρίλη, θα ξεκινήσει και επίσημα η προεκλογική περίοδος για τις Δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Πειραιά.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Η αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ, βρίσκεται πίσω ακριβώς από την ''ΠΑΓΟΔΑ'', μετά τη στροφή του Αγίου Νικολάου (εκεί όπου βρίσκεται ο ιστορικός γερανός με τα αρχικά του ΟΛΠ).

Διαβάστε επίσης: