Κι όμως… ΔΕΝ είμαι ο Γιάννης Μελάς!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τις 2 τελευταίες μέρες έχω έρθει στο επίκεντρο κυρίως των διαδικτυακών ΜΜΕ, με αφορμή ένα λάθος που έκαναν έγκυρα και καταξιωμένα sites, καθώς χρησιμοποίησαν δική μου φωτογραφία για να ''ντύσουν'' το θέμα που έχει προκύψει με την υποψηφιότητα ή μη του φίλου Γιάννη Μελά.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο και για να μην προκύψει περαιτέρω αναστάτωση... λόγω των περίεργων τίτλων που χρησιμοποιούν μερικά από αυτά τα sites, αναγκάστηκα να προβώ σε μια ενημέρωση προς όλα τα ΜΜΕ, για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο... με όσο χιούμορ διαθέτω!

Το κείμενο που απέστειλα στα ΜΜΕ είναι το παρακάτω:

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες ο Πειραιάς να βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω του θέματος που έχει προκύψει σχετικά με την υποψηφιότητα ή μη του συναδέλφου και φίλου Γιάννη Μελά, όμως πολλά διαδικτυακά μέσα προτίμησαν τη δική μου φωτογραφία για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και όχι αυτή του Γιάννη Μελά!

Και μπορεί κατά καιρούς να μας λένε στον Πειραιά ότι μοιάζουμε αρκετά στη φυσιογνωμία με τον Γιάννη Μελά... χθες και σήμερα όμως, αρκετά sites βάλθηκαν να τους επαληθεύσουν πανηγυρικά!

Φυσικά και αυτό έγινε εκ παραδρομής.

Θέλω να σας ενημερώσω ότι σε πολλά διαδικτυακά μέσα χρησιμοποιήθηκε φωτογραφία άλλου Δημοτικού Συμβούλου στο κεντρικό τους θέμα για το Δήμο Πειραιά και τον Γιάννη Μελά, αυτή του έχοντος την τιμή να σας στέλνει το παρόν μέιλ.

Επειδή τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και επειδή εργάζομαι επίσης στο χώρο των digital media και αντιλαμβάνομαι τους ρυθμούς που κινούνται, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο.

@ Μπορεί βέβαια και μέσω δημοσκόπησης να επιλέξει ο κόσμος ποια φωτογραφία θέλει για Γιάννη Μελά, οπότε θα επιλεγεί δημοκρατικά και πλειοψηφικά!!! 😉


Για να γίνει ξεκάθαρο λοιπόν!!!

Ο κάτωθι εικονιζόμενος είναι ο Σαράντος Ευσταθόπουλος!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.




Μερικά από τα δημοσιεύματα έγκριτων και καταξιωμένων sites: