ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ: 1 χρόνος πριν τις Δημοτικές Εκλογές… τι λένε οι Πειραιώτες!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με τη συμμετοχή 470 αναγνωστών μας έκλεισε ακόμα μια Δημοσκόπηση της Piraeus Press, που διήρκησε περίπου μια εβδομάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι η ψήφος είναι μοναδική!

Το θέμα της περασμένης Δημοσκόπησης, αρκετά ενδιαφέρον, σχετιζόταν με την εικόνα των Πειραιωτών για την πόλη τους, ένα χρόνο περίπου πριν τις Δημοτικές Εκλογές ή αλλιώς... μετά τα 2,5 χρόνια της Δημοτικής Αρχής Μιχαλολιάκου.


Δεδομένης της οικονομικής κρίσης και των πολλών ελλείψεων σε μάχιμο ανθρώπινο δυναμικό, θα μπορούσαμε να πούμε ότι το αποτέλεσμα της Δημοσκόπησης δικαιώνει τη Δημοτική Αρχή Μιχαλολιάκου, καθώς ένα ποσοστό που αγγίζει το 55% θεωρεί ότι όλα αλλάζουν προς το καλύτερο.


Προβληματισμό προκαλεί το ποσοστό του 30% που ψήφισε ότι δεν έχει δει καμία αλλαγή στο διάστημα της Δημαρχίας Μιχαλολιάκου.


Τέλος, υπήρχε και ένα ποσοστό της τάξεως του 15% που εξέφρασε αρνητική άποψη για το έργο της Δημοτικής Αρχής, εκφράζοντας την άποψη ότι η Δημοτική Αρχή Μιχαλολιάκου τα πάει χειρότερα από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή Φασούλα! (τουλάχιστον ουτοπικό να μας επιτραπεί το σχόλιο...)

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της Δημοσκόπησης τόσο σε ποσοστά όσο και σε απόλυτους αριθμούς:Προς το καλύτερο: 231 (49.15%)

Προς το χειρότερο: 73 (15,53%)
Δεν αλλάζει τίποτα: 136 (28,94%)
Όλα φαίνεται ν'αλλάζουν: 22 (4,68)
Δε γνωρίζω/Δεν απαντώ: 8 (1,7)

ΣΥΝΟΛΟ: 470 άτομα ψήφισαν